۱۱ آبان ۱۳۹۲، ۲۱:۵۱

موسوی عنوان کرد:

افزایش ١٦ هزار بشکه‌ای ظرفیت صادرات نفت کوره در اسکله‌های خارک

افزایش ١٦ هزار بشکه‌ای ظرفیت صادرات نفت کوره در اسکله‌های خارک

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: با اجرای پروژه بهسازی سیستم دریافت نفت سوخت (نفت کوره)، ظرفیت صادرات این فرآورده نفتی در جزیره خارک ١٦هزار بشکه افزایش می یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید پیروز موسوی اظهار داشت: با اجرای این پروژه توان صادراتی اسکله تی (اسکله شرقی) از پنج هزار بشکه در ساعت به ١٦ هزار بشکه واسکله آذرپاد (اسکله غربی) از سه هزار و ٥٠٠ بشکه در ساعت به ٩ هزار و٦٠٠ بشکه خواهد رسید.

وی اضافه کرد: هم اکنون پیشرفت بخش طراحی این پروژه ٨٥ درصد است و برای اجرای این 65 میلیارد ریال اعتبار و شش میلیون 400 هزار یورو به صورت ارزی اختصاص یافته است.

موسوی اظهارکرد: ایجاد امکانات صادرات نفت کوره به عنوان محموله صادراتی مانند نفت خام و با شدت جریان مورد تقاضای کشتی های نفت کش علاوه بر تحویل نفت کوره به کشتی ها به عنوان سوخت، از جمله مزیت های اجرای این پروژه است.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران، کاهش معطلی کشتی ها در هنگام بارگیری و تخلیه سوخت و جلوگیری از پرداخت خسارت مالی ناشی از معطلی بیش از حد کشتی ها در پهلوگاه ها را از دیگر مزیت های اجرای پروژه یاد شده عنوان کرد.

موسوی بیان کرد: همت و تلاش بیش از پیش در صنعت نفت برای توسعه زیرساخت های مهم و اولویت دار حاکم شده است و این امیدواری تلاشگران صنعت نفت برای کسب رتبه های شایسته جهانی را افزایش داده است.

دستور کار توسعه 3 فاز گازی اولویت‌دار پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و اعضای اصلی کنسرسیوم‌های توسعه فازهای اولویت‌دار گازی پارس جنوبی(12، 15 و 16 و 17 و 18) این هفته راهکارهای جدید تسریع در توسعه و تولید زودهنگام این فازها را که مورد تاکید ویژه مقام عالی وزارت نفت قرار گرفته است در قالب جلسات تخصصی جداگانه مورد ارزیابی‌های مدیریتی قرار دادند.

در ابتدا، جلسه‌ای میان شرکت نفت و گاز پارس، قرارگاه خاتم‌الانبیا و پیمانکاران طرح توسعه فازهای 15 و 16 برگزار شد و اهم موانع و تنگناهای موجود در مسیر راه‌اندازی این پروژه مورد بررسی ارزیابی‌های تخصصی کارشناسان مسئول دو حوزه کارفرمایی و پیمانکاری قرار گرفت.

در این جلسه پس از استماع گزارش‌های مختلف در توسعه حوزه‌های خشکی و دریایی، دستوراتی از سوی شعبان‌پور مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس به منظور تسهیل در روند امور صادر شد و مقرر شد تا پیمانکاران طرح‌ها متناسب با رویه‌های جدید و براساس پشتیبانی موثری که از سوی حوزه‌های کارفرما صورت خواهد گرفت به اجرای برنامه باقیمانده بپردازند.

همچنین با توجه با حضور برخی از پیمانکاران این طرح در مراحل توسعه فازهای اولویت دوم 13 و 22 تا 24 پارس جنوبی، پروژه‌های مذکور نیز بررسی شد و مدیرعامل نفت و گاز پارس از آنچه که به عنوان موانع توسعه در این فازها توسط پیمانکار مطرح شده بود، گزارشی دریافت کرد.

انجام تعمیرات اساسی بر روی 4700 مورد تجهیزات مجتمع گازی

سرپرست مدیریت تعمیرات مجتمع گازی پارس جنوبی گفت: 4700 مورد تجهیزات مجتمع گازی بازرسی و تعمیر اساسی شدند.

علمدار بابایی با اشاره به عدم انجام تعمیرات اساسی در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: امسال خوشبختانه با هماهنگی مدیریت و تیم‌های اجرایی، طوری برنامه‌ریزی شد که در ماه رمضان تعمیرات اساسی انجام نشود تا همکاران بتوانند به بهترین نحو از برکات این ماه استفاده کنند.

این مسئول در ارتباط با تجهیزات تعمیر شده در تعمیرات اساسی 92 خاطرنشان ساخت: در تعمیرات اساسی امسال 4 هزار و 697 تجهیزات در کل مجتمع، بازرسی یا تعمیرات روی آنها انجام شده است.

وی بیان داشت: سهم پالایشگاه اول 602 مورد، پالایشگاه دوم 1201، پالایشگاه سوم 1315، پالایشگاه چهارم 635 پالایشگاه پنجم 944 مورد بوده است و در کل نسبت به 4472 مورد سال 91، امسال 5/10 درصد افزایش داشته‌ایم.

کد خبر 2167718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha