محمد صفدری در گفتگو با مهر اظهار داشت: به منظور به روز رسانی و غربالگری بیمه شدگان روستایی و عشایری این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و زابل در سراسر استان به مرحله اجرا درآمده است.
وی ادامه داد: با اجرای طرح پوشش روستائیان و عشایر در سال 1384 در کمتر از سه ماه بیش یک میلیون و 400 هزار نفر از روستائیان سراسر استان تحت خدمات بیمه قرار گرفته ودفترچه خدمات دریافت کردند که به دلیل مهاجرت و یا فوت افراد تحت پوشش این طرح نیاز به غربالگری و پالایش جدید دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 14 هزار نفر بیمه شده روستایی به دلیل نداشتن کد ملی و یا واقعه فوت بلاتکلیف بوده و باید نسبت به تمدید و یا ابطال دفترچه آنها اقدام شود ادامه داد: خشکسالی های دو دهه گذشته موجب مهاجرت بسیاری از روستائیان به شهرها شده است که به دلیل احتمال ریزش بیمه شدگان اجرای طرح پالایش ضروری به نظر می رسید.
صفدری هدف از اجرای طرح پالایش روستائیان را تحلیل صحیح آمار و درآمد، جلوگیری از همپوشانی و به تبع آن کاهش هزینه های تحمیلی، کاهش سوء استفاده های احتمالی از دفترچه های بیمه و اعتبار بخشی به دفاتر روستایی عنوان کرد و افزود: در طرح پالایش بیمه روستائیان تعداد 170 مرکز بهداشتی و درمانی با این اداره کل همکاری دارند.
وی ادامه داد: با اجرای طرح پالایش بیمه روستاییان افرادی که در شهر ها سکونت دارند از مزایای بیمه ایرانیان و افراد ساکن در روستا ها دفترچه بیمه روستایی دریافت می کنند.
نظر شما