۱۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۸:۱۳

کوچکی نژاد:

کاهش فقر هدف اصلی طرح توانمند سازی اجتماع محور در گیلان/فعالیت 50 مجتمع خدمات بهزیستی غیردولتی

کاهش فقر هدف اصلی طرح توانمند سازی اجتماع محور در گیلان/فعالیت 50 مجتمع خدمات بهزیستی غیردولتی

رشت – خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی گیلان از اجرای طرح توانمند سازی اجتماع محور با هدف کاهش فقر در استان خبر داد.

گزارش خبرنگار مهر، کیانوش کوچکی نژاد عصر پنشنبه در جلسه بهزیستی استان افزود: طرح توانمند سازی اجتماع محور با پشتیبانی بهزیستی گیلان در برخی از محلات شهری و همکاری موسسات و کلینیک های مددکاری اجرایی خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اینکه این طرح یک ماه دیگر اجرایی می‌شود، اظهار داشت: هدف کلی طرح توانمند سازی توانمند سازی اجتماع محور در گیلان شناخت، ارزیابی مسائل و نیازهای پیرامونی در محله و توانایی برنامه‌ریزی و انجام اقدام‌های لازم در رفع و پاسخگویی به مسائل و نیازهای مردم است که هم اکنون از سوی بهزیستی کشور در تعدادی از استان ها در حال اجراست.

مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: اجرای این طرح در محلاتی که بین هزار تا دو هزار نفر خانوار ساکن هستند و از امکانات پائین اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نسبت به سایر محلات برخوردارند اجرا یی می شود که در آن اهالی محله با مشارکت نسبت به رفع مسائل و مشکلات خود اقدام می کنند.

وی ادامه داد: طرح توانمند سازی اجتماع محور با همکاری کلنیک‌های مددکاری، مجتمع های خدمات بهزیستی غیردولتی و موسسات مردم نهاد اجرا خواهد شد.

کوچکی نژاد همچنین از واگذاری 12 هزار و 300 پرونده توانبخشی به مجتمع‌ها و موسسات خیریه در استان خبر داد و افزود: پرونده‌های مورد واگذاری در حوزه‌های توانبخشی، توانمند سازی معلولان، پایش پرونده ها و ارائه خدمات مناسب برای توانخواهان برای بازتوانی بود.

وی تعداد مجتمع های خدمات بهزیستی غیردولتی در سطح استان را 50 مرکز ذکر کرد و اذعان داشت: با تعداد پرونده‌های موجود در هر مرکز و یارانه‌ها می‌توان نسبت به توانمند سازی مددجویان امیدوار بود.

مدیرکل بهزیستی با اعلام اینکه 782 پایگاه دائمی و دو هزار و 270 پایگاه دائمی در استان زیر پوشش برنامه سالانه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم هستند، اظهارداشت: همزمان با سراسر کشور در گیلان برنامه سالانه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی در پایگاه‌های دائمی و غیردائمی سنجش بینایی آغاز شده است.

وی افزود: در سال گذشته 62 هزار و 133 کودک سه تا شش سال در 16 شهرستان با همکاری 10 هزار مربی در مهدهای کودک، خانه های بهداشت و آمادگی مدارس برنامه پیشگیری از تنبلی چشم را انجام دادند.

کوچکی‌نژاد گفت: پارسال یک هزار و 43 کودک بیمار تشخیص داده شدند که از این تعداد 251 کودک مبتلا به آمبلیوپی بودند.

وی در ادامه با بیان این که در این برنامه 67 بینایی سنج و 13 چشم پزشک در سراسر استان به معاینه کودکان و تشخیص اختلالات بینایی کمک می‌کنند، تصریح کرد: تعداد شش دستگاه غربالگر بینایی در سطح استان به امر سنجش بینایی کودکان یک تا سه سال مشغول هستند.

مدیرکل بهزیستی گیلان یادآورشد: از اول آبان تا پایان دی‌ماه زمان مراجعه به پایگاه‌های دائمی و غیردائمی سنجش بینایی است.

کد خبر 2171440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha