به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مظفر تاجي در خطبه هاي اين هفته نماز عبادي و سياسي جمعه چناران اظهار کرد: ملت ايران با برگزاري اين راهپيمائي باشكوه ضد آمريكايي نشان دادند ضمن حمايت از ديپلماسي نوين ايران در بحث هسته اي كه بايد در چار چوب نرمش قهرمانانه انام گيرد براي پاسخ دادن به رفتار حيله گرانه شيطان بزرگ از آمادگي لازم برخوردارند و تحولات جديد هيچ تغييري در نگرش مردم ايران به استكبار ايجاد نكرده است.
امام جمعه چناران با اشاره به تفاوت راهپيمايي 13 آبان امسال با سالهاي گذشته افزود: اصلي ترين علت اين تفاوت تغيير و تحولات انجام گرفته در فرايند مذاكرات هسته اي و واكنشهاي فريب كارانه طرف مقابل به آن است.
حجت الاسلام تاجی بیان کرد: از بررسي رفتار پر پيچ و تاب و پر فراز و نشيب و بعضا متناقض طرف مقابل بر مي آيد كه رسيدن به توافق هسته اي با ايران هدف ثانوي است و هدف اصلي آنها آسيب رساندن به هيبت و هيمنه جمهوري اسلامي ايران است كه بخشي از آن محصول مقابله و ايستادگي در مقابل استكبار است.
وی گفت: پيام اين راهپيمايي نيز كه در راستاي علت آن قرار دارد اين است كه مردم با آن چه مي گذرد آگاه و واقف هستند و فريب لحن نرم و شيرين آمريكا را نمي خورند و از تهديدات آنها هراسي ندارند.
امام جمعه چناران به فرمايشات مقام معظم رهبري در جمع دانشجويان و دانش آموزان اشاره كرد و گفت: بيانات مهم و تاثير گذار مقام معظم رهبري در ديدار دانشجويان در روز ملي مبارزه با استكبار جهاني از جمله بيانات مهمي بود كه شايسته كمال توجه و دقت نظر است.
حجت الاسلام تاجی افزود: مقام معظم رهبري در اين سخنان اصول سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران را نسبت به مذاكرات هسته اي و مساله مذاكره با آمريكا را به صراحت و روشني بيان داشتند و با تبيين علل دشمني با ايران مباني سياست جمهوري اسلامي ايران در برابر استكبار را مشخص كردند.
وي اظهار کرد: همچنين بيانات ايشان وحدت ملي را در جبهه داخلي تامين کرد و باعث شد كه با روشن شدن فضا در جبهه داخلي وحدتي كامل در حمايت از مسئولان در مقابل استكبار جهاني ايجاد شود.
امام جمعه چناران با اشاره به ماه محرم گفت: عاشورا در واقع تجلي دشمني امويان با اهل بيت عصمت و طهارت بود كه با هم دستي همه عوامل پيدا و پنهان شكل گرفت.
حجت الاسلام تاجي بيان کرد: اگر وصيت پيامبر اسلام درباره سرنوشت مسلمين پس از خودش عمل مي شد و ولايت حاكميت مي يافت آن بدعت ها و رجعت ها و شعله ور شدن آتش كينه و عداوت بازماندگان احزاب شرك و ضربه خوردگان از تاريخ اسلام بروز نمي يافت.
وي افزود: شهادت امام حسين (ع) و يارانش در روز عاشورا برگ ديگري از آن ستم نخستين بود و تيري كه در روز عاشورا بر قلب امام حسين(ع) نشست و خون حضرت را بر زمين ريخت در واقع در روز سقيفه رها شده بود و در عاشورا به هدف نشست.
نظر شما