غلامرضا آهنی در گفتگو با مهر، اظهارکرد: با توجه به اینکه واکسن آنفولانزا یک واکسن وارداتی است به دلیل مشکلات تحریمی وارد کردن این واکسن به کشور با مشکل روبرو شده بود.
وی با بیان اینکه این دارو 6 ماه اعتبار مصرف دارد و نمی شود آن را در انبار ها به مدت طولانی نگهداری کرد، ادامه داد: باید به اندازه مصرف با تایید استاندار، دارو وارد بازار کرد و به همین خاطر مشکلاتی را گاها در سطح استان شاهد هستیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه در حال حاضر مشکل حادی در زمینه کمبود و توزیع این دارو در استان نداریم ، بیان داشت: نیاز استان در هفته جاری تأمین می شود و امیدواریم تا پایان آبانماه نیز بقیه واکسن های مورد نیاز مردم تأمین شود.
آهنی اظهار امیدواری کرد: با همکاری مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشکل کمبود این دارو به زودی رفع شود.
وی با بیان اینکه در سطح استان هیج مشکل دارویی وجود ندارد، تصریح کرد: واکسن انفولانزا هم توزیع آن نیمه مهرماه شروع شده و در حال جذب سهمیه استان هستیم.
وی در خصوص گلایه برخی شهروندان از کمبود دارو خانه شبانه روزی در بیرجند گفت: طبق قانون برای هر 60 هزار نفر باید یک داروخانه شبانه روزی باشد.
آهنی تصریح کرد: هم اکنون سه دارو خانه شبانه روزی در بیرجند فعالیت می کنند که این شهرستان با توجه به جمعیت فعلی از نرم وزارتخانه هم بالاتر است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تعیین مکان داروخانه شبانه روزی برعهده صاحب دارو خانه است و به معاونت غذا و دارو رابطی ندارد.
نظر شما