به گزارش خبر نگار مهر، حجت الاسلام محمد قنبرلو شامگاه شنبه در نشست فرهنگی راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر که با حضور رئیس، اساتید و پرسنل دانشگاه پیام نور در این دانشگاه برگزار شد ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع( اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر و ترویج آن در جامه موجب سعادتمندی آن جامعه و مردمانش خواهد شد و آنها را از گزند آسیبهای اجتماعی دور خواهد کرد.
وی افزود: تذکر لسانی مهمترین ابزار اجتماعی جهت فریضیه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است و به همين دليل بايد نسبت به اين مهم به صورت ويژه توجه شود.
وی با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر به معنای آگاه کردن مردم نسبت به وظایف دینی و ملی در عرصه فردی و اجتماعی است، عنوان کرد: مهمترین تجلی احیای این فریضه در جامعه در عرصه فرهنگ دینی است.
حجت الاسلام قنبرلو در بخش دیگری با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر همگانی شدن تذکر لسانی در جامعه بیان كرد: لازم است ابعاد این فریضه الهی در جامعه تبیین شود و از تمامي ابزارهاي موجود در جامعه در اين زمينه بهره برداري شود.
وی تاکید کرد: دانشگاهها و مدارس از مهمترین اماکنی هستند که باید مورد توجه خاص فعالیتهای شورای امر به معروف و نهی از منکر قرار گیرند چرا که دشمن امروزه قشر جوان را در مرکزیت توجه و هجمههای فرهنگی قرار داده است.
وی اضافه کرد: عدم توجه به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر موجب رواج منکرات در جامعه شده و بايد در راستاي مقابله با منكرات به صورت جدي تر وارد عرصه شويم.
استاد حوزه علمیه امام صادق(ع) با اشاره به اینکه اصل امر به معروف و نهی از منکر در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران گنجانده شده است، یادآور شد: مطابق این اصل امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای همگانی و بر عهده همه مردم است.
نظر شما