۱۹ آبان ۱۳۹۲، ۱۵:۴۴

عبدلی:

تحقیقات اینترنتی تاثیری در رشد علمی دانش آموزان ندارد

تحقیقات اینترنتی  تاثیری در رشد علمی دانش آموزان ندارد

ملایر- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر گفت: تحقیقات اینترنتی که دانش آموزان به معلم خود ارائه می دهند تاثیری در رشد علمی آنان ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسم عبدلی ظهر یکشنبه در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی شهرستان ملایر با بیان اینکه امروزه در دنیای ارتباطات از طریق ماهواره و اینترنت از همه مسائل جهان با خبر می شویم و دنیا صورت دهکده ای کوچک در آمده است، اظهار داشت: استفاده از فضای مجاری امروزه به راحتی در دسترس بیشتر افراد قرار دارد.

وی فضای مجازی را یکی از برنامه های دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمن از این فضا برای اعمال فشار به کشور و انحراف جوانان بهره می برد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر ساخت برنامه هایی متناسب با فرهنگ اسلامی و ایرانی و همچنین حفظ وحدت و حرکت در مسیر رهبری را از ابزارهای مقابله با فضای تهدید آمیز دشمن برشمرد.

عبدلی تفرقه و افراط و تفریط را آفت وحدت در کشور برشمرد و عنوان داشت: فضای مجازی تهدیدی برای ایجاد تفرقه و از بین بردن وحدت در کشور محسوب می شود.

وی در ادامه گفت: متاسفانه برخی از نخبگان کشور از طریق فضای مجازی به غرب وابسته می شوند و مسئولان ملایر باید فضای شهرستان را در این زمینه به خوبی رصد کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر در ادامه بر لزوم آشنایی بیشتر والدین، معلمان، اساتید و مسولان جامعه با فضای مجازیتاکید کرد و عنوان کرد: باید آسیب ها و تهدیدهای فضای مجازی برای خانواده ها آموزش داده شود.

قاسم عبدلی با بیان اینکه بسیاری از والدین و معلمان مدارس و مسئولان و مدیران دستگاه ها با فضای مجازی هیچ ارتباطی ندارند، بیان کرد: این درحالیست که بیشتر بچه ها با مسائلی همچون دسترسی به سایت ها، رفع فیلتر و چت کردن  آشنا هستند.

وی افزود: باید با فضای مجازی به خوبی آشنا باشیم  تا بدانیم زمانی که فرزندان از رایانه استفاده می کنند بیشتر به دنبال چه مواردی در سایت ها هستند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر با اشاره به این که تحقیقات اینترنتی مدارس تاثیری در رشد علم دانش آموزان ندارد، گفت: دانش آموزان باید از طریق مطالعه و تحقیق در کتب به رشد علمی برسند.

عبدلی ادامه داد : معلمان فضای مجازی را متناسب با نیاز دانش آموزان نمی شناسند و دانش آموزان با مراجعه به کافی نت ها و پرداخت مبلغی، تحقیق مورد نیاز خود را دریافت و بدون  مطالعه تحقیق را به معلم ارائه می کنند .

وی در پایان افزود: در این زمینه باید تغییر نگرشی در مطالعه و تحقیق دانش آموزان صورت گیرد تا دانش آموز علاوه بر رشد علمی خود از کتب موجود در کتابخانه ها نیز بهره لازم را ببرد.

کد خبر 2173344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha