به گزارش خبرگزاری مهر، سید محسن حسینی عصر دوشنبه در جلسه کمیته مشترک بهینه سازی مصرف آب کشاورزی استان گلستان اظهار داشت: کسانی که تا کنون این کنتورها را نصب نکرده اند برای جلوگیری از تضییع حقوق خود هر چه سریعتر نسبت به نصب آن اقدام کنند.
وی افزود: کسانی هم که این کنتور را نصب کرده اند مطمئن باشند که هم به اندازه حق خود از آب کشاورزی بهره برداری می کنند و هم اینکه حقوق سایر کشاورزان را محترم می شمارند.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گلستان بیان کرد: از مجموع 20 هزار حلقه چاه آب مجاز استان چهار هزار و 500 حلقه چاه آب، برقی هستند که این تعداد باید به مرور زمان مجهز به کنتورهای هوشمند شده و باقی چاه ها نیز همزمان با برق رسانی، مجهز به این نوع کنتور می شوند.
حسینی با تصریح اینکه تاکنون 750 دستگاه کنتور هوشمند در چاه های برقی استان نصب شده، تاکید کرد: نصب کنتورهای هوشمند برای سایر چاه های آب برقی نیازمند فرهنگسازی و آشنایی کشاورزان با مزایای این کار است.
به گفته وی، برای اینکه کنتورهای هوشمند در سایر چاه های برقی استان نصب شوند، برنامه های ترویجی همچون تهیه برنامه های تلویزیونی، پخش زیرنویس از شبکه گلستان و ارسال پیامک برای کشاورزان با هدف ایجاد انگیزه در آنها ضروری است.
دبیر کمیته مشترک بهینه سازی مصرف آب کشاورزی استان گلستان اضافه کرد: علاوه بر فرهنگسازی باید هشدارهای لازم به کشاورزان داده شود تا از مشکلات احتمالی ناشی از نصب نکردن کنتورهای هوشمند آگاه شوند.
وی تاکید کرد: پس از این مرحله، در فاصله زمانی مشخص چنانچه برخی صاحبان چاه از نصب کنتورهای هوشمند در چاه های آب برقی خودداری کنند ناگزیر از مواجهه با اقدامات قانونی خواهند بود.
نظر شما