۲۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۰۰

برزگر:

شورای فرهنگی روستا در 14 استان تشکیل شده است

شورای فرهنگی روستا در 14 استان تشکیل شده است

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگی مرکز توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در تشکیل شورای فرهنگی در روستاها توانستیم در هر شهرستانی از یک روستا این کار را آغاز کنیم، گفت: مازندران چهاردهمین استانی است که درآن تشکیل شورای فرهنگی را اجرایی می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا برزگر ظهر سه شنبه در جلسه تشکیل شورای فرهنگی در روستاهای مازندران با بیان اینکه هدف سفر من به استان تشکیل شورای فرهنگی در روستاهاست، اظهار کرد: اتاق فکر در روستاها حاصل سفر ما در سال قبل در روستاهای استان ها بوده به طوریکه دفتر امور مناطق محروم ریاست جمهوری به عنوان متولی روستاها در حال فعالیت است.

وی افزود: مشکلات ما در حال حاضر در روستاهای کشور نه تنها عمرانی و بیکاری نیست بلکه مسائل فرهنگی می باشد به طوریکه با وجود دستگاه های اجرایی زیادی که در حوزه فرهنگ داریم توانستیم با پیگیریهای انجام شده اتاق فکر فرهنگی در سطح ملی را تشکیل دهیم.

مدیرکل فرهنگی مرکز توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه طی 2سال اخیر کشور در شرایط خاصی به سر می برد تا جاییکه دستگاه های دولتی و اجرایی نمی توانند حقوق و مزایای کارکنان را پرداخت کنند افزود: بر این اساس تصمیم گرفته شد در بحث تشکیل شورای فرهنگی در روستاها  یک ساختار مردمی ایجاد شود که منتهی به ایجاد اتاق فکر شد.

برزگر با بیان اینکه شرایط کنونی ما سخت تر از دوران 8سال دفاع مقدس نیست  به طوریکه در آن زمان مردم پای کار آمدند، ابراز داشت: در بحث ناتوی فرهنگی که دغدغه مقام معظم رهبری است باید یک قرارگاه فرهنگی در روستاها ایجاد کنیم و خود مردم نیز بایستی در بحث فرهنگی نسخه پیچی کنند.

وی با اشاره به اینکه در تشکیل شورای فرهنگی در روستاها توانستیم در هر شهرستانی از یک روستا این کار را آغاز کنیم، گفت: مازندران چهاردهمین استانی است که در آن تشکیل شورای فرهنگی را اجرایی می کنیم.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه در هر استان به تناسب فرصتی که هست 3یا 4 روستا را انتخاب می کنیم و با افراد شاخص روستا شورای مردمی تشکیل می دهیم افزود: به کمک افراد همان روستا و همراهی دستگاه های فرهنگی کار را شروع کرده و اگر به عنوان مرکز توسعه روستایی وارد کار شدیم به معنای تداخل در کار نیست.

مدیر کل فرهنگی مرکز توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری، شورای فرهنگی در روستاها را حلقه واسط بین دستگاه ها و مردم عنوان کرد و بیان داشت:با عزم راسخ به میدان آمدیم  وبا یک ساختار مردمی به عنوان بازوان مشورتی دستگاه ها  بوده که بدون دریافت حقوق و مواجب این شورا ضابطین و رابطین دستگاه ها و مردم خواهند بود.

این مسئول با بیان اینکه در روستاها ظرفیت های خوب فکری و مالی وجود دارد که باید جهت دهی شود خواستار تدوین تقویم فرهنگی در روستاها شد تا با اجرای برنامه های این تقویم همگرائی در روستاها ایجاد شود.

وی افزود: روستاها موظف هستند در قبال ارائه برنامه های فرهنگی از دستگاه ها امکانات دریافت کنند که این امر نیز همراهی و اعتقاد قلبی به کار از سوی مدیران را می طلبد تا این اعتقاد به اهالی نیز تسری یابد.

کد خبر 2178319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha