به گزارش خبرنگار مهر، در هفته جاری اخبار و رویدادهای زیادی در حوزه بهزیستی و وزارت رفاه رخ داد که به مهمترین آنها اشاره می کنیم.
پرداخت 125 ميليارد تومان به بيمارستانهاي طرف قرارداد تأميناجتماعي
معاون اداري و مالي سازمان تأميناجتماعي در هفته جاری از پرداخت 125 ميليارد تومان به بيمارستانهاي طرف قرارداد با اين سازمان خبر داد و گفت: اين مبلغ به بيمارستانهاي خصوصي، خيريه، دانشگاهي و دولتي پرداخت شد.
علي روحبخش اظهار داشت: با اين پرداخت مطالبات بيمارستانهاي خصوصي، خيريه و دولتي تا پايان ارديبهشت 92 پرداخت شده است.
وي افزود: مطالبات بيمارستانهاي دانشگاهي (علوم پزشكي سراسر كشور) طرف قرارداد با تأميناجتماعي نيز تا پايان خرداد 92 پرداخت شد.
شناسایی نقاط آسیب پذیر محله ها
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی نیر در این هفته از شناسایی نقاط آسیب پذیر محلات مختلف خبر داد و گفت: اطلاعات این مناطق در اختیاز اورژانس اجتماعی قرار می گیرد.
محمد نفریه افزود: با توجه به گستردگی مناطق مختلف در سطح شهرها، نمی توانیم ماموران اورژانس اجتماعی را در تمامی این مناطق مستقر کنیم بر همین اساس ، مناطق پر خطر توسط مردم خود محله ها شناسایی و در اختیار اورژانس اجتماعی قرار می گیرد.
وی گفت: زمانیکه نیروهای ما در این مناطق حضور پیدا کنند کار رسیدگی به افراد آسیب پذیر سریعتر انجام می شود بطوریکه این طرح تا حد زیادی می تواند از آمار ورودیهای مراکز بازپروری و خانه های سلامت بکاهد
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: اورژانس اجتماعی در زمینه کمک به رفع آسیبهای اجتماعی از قبیل کودکآزاری، همسر آزاری، خودکشی و... از 4 سال پیش فعالیت خود را با تعداد کمی آمبولانس آغاز کرد و این آمبولانسها در حال حاضر افزایش پیدا کرده است.
تمدید مهلت اجرای طرح غربالگری بینایی
طرح پیشگیری از تنبلی چشم و غربالگری بینایی یک ماه است که در سراسر کشور اجرایی می شود در ابتدای هفته جاری معاون پیشگیری از معلولیتهای سازمان بهزیستی از تمدید مهلت اجرای طرح غربالگری بینایی تا پایان آذرماه خبر داد و گفت: سال گذشته 30 درصد خانواده از مراجعه به مراکز سنجش بینایی برای کودکان 3 تا 6 سال خود خودداری کردند.
مینو رفیعی با اشاره به اینکه مهلت اولیه برای معانه چشم کودکان تا پایان آبان ماه در نظر گرفته شده بود، افزود: براساس برنامه ریزیهای انجام شده و به منظور معاینه چشم و بینایی سنجی تمامی کودکان 3 تا 6 سال در مناطق مختلف کشور ،مهلت مراجعه به مهدهای کودک و پایگاههای ثابت و سیار بهزیستی تمدید شده است.
وی گفت: به استانهای مختلف نیز ابلاغ شده است که در صورت نیاز تا هر زمان که بخواهند می توانند اجرای این طرح را ادامه دهند.
بررسی 50 ماده طرح جمعیت در کمیسیون فرهنگی
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نیر در اواسط هفته جاری از بررسی 50 ماده از طرح تعالی خانواده و جمعیت در این کمیسیون خبر داد و گفت: درهفته جاری بررسی این پنجاه ماده به اتمام می رسد و برای تصویب نهایی به صحن علنی ارسال می شود.
حجت الاسلام احمد سالک در خصوص طرح تعالی جمعیت و خانواده، افزود: طرح جامع جمعیت خانواده در 51 ماده بعد از کار کارشناسی در کمیسیون بهداشت به کمیسیون فرهنگی به عنوان کمیسیون اصلی ارجاع شد و مدتی است در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی نمایندگان قرار گرفته و تاکنون نیز بررسی مواردی از آن به اتمام رسیده است.
وی با اشاره به اینکه 50 ماده از این طرح بررسی شده است، گفت: در حال حاضر یک ماده الحاقی آن مانده و یک ماده نیز برای تجدیدنظر باقی مانده است که این هفته تکلیف آن مشخص می شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: پس از اتمام بررسی تمامی مفاد آن برای تصویب نهایی به صحن علنی مجلس ارسال می شود.
تشریح جزئیات طرح جدید بیمه بیکاری
معاون فنی درآمد سازمان تامین اجتماعی نیز در این هفته از پرداخت بیمه بیکاری به 220هزار نفر از افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی خبر داد و گفت: طرح جدید بیمه بیکاری در انتظار بررسی و نظر نهایی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای اجرایی شدن است.
محمد حسن زدا در خصوص طرح جدید بیمه بیکاری، افزود: بر اساس طرحی که سال گذشته در مجلس به تصویب رسید مشمولان استفاده از بیمه بیکاری نسبت به قانون سال 69 افزایش پیدا می کردند اما با ایراد شورای نگهبان این طرح برای تصمیم نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده است.
وی گفت: تا زمانی که طرح جدید به تصویب برسد، طرح قبلی خود را برای بیمه بیکاری مشمولان که مصوب 26 شهریور سال 69 است، اجرایی می کنیم.
زدا تصریح کرد: بر اساس قانون قبل افرادی که حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشند و غیر ارادی از کار اخراج شده باشند، مشمول دریافت بیمه بیکاری شده و بر اساس اینکه متاهل و یا مجرد هستند از 6 ماه تا 50 ماه مقرری بیکاری دریافت می کنند.
پرداخت هزینه های درمانی بیش از یک میلیون بازنشسته کشوری
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری نیر در هفته جاری اعلام کرد :هزینه های درمانی بیش از یک میلیون بازنشسته کشوری با بیمه طلایی پرداخت شد.
ایراندخت عطاریان با اشاره به پرداخت 100درصد هزینه های بستری درمان بازنشستگان در قالب بیمه طلایی ، افزود:از آغاز اجرای طرح ملی بیمه طلایی برای بازنشستگان وخانواده تحت تکفل آنان تا کنون بیش از یک میلیون و 82 هزار و 867 نفر با مراجعه به بیمارستانهای طرف قرارداد تحت درمان قرار گرفته اند.
وی اظهار داشت:بر اساس گزارش های ارائه شده ، نزدیک به 65 درصد ازکل مبلغ قرارداد بابت خدمات بستری درمان تاکنون پرداخت شده است .
عطاریان ادامه داد:استقبال بازنشستگان و خانواده های آنان از این بسته حمایتی دولت در بخش بهداشت و درمان نشان دهنده آن بوده که اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری در جهت کاهش هزینه های درمانی ، ارایه خدمات مطلوب به بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان موثر و نتیجه بخش بوده است.
کانون بازنشستگی بدنبال همکار جدید بیمهای
بدنبال مشکلاتی که سال گذشته بیمه تکمیلی دی برای بازنشستگان تامین اجتماعی ایجاد کرد ، کانون بازنشستگان پس از اتمام قرار داد بیمه دی با بیمه دانا قرار داد منعقد کرد اما پس از یک ماه بدلیل مخالفت کانونهای بازنشستگی استانها این قرار داد به یکباره لغو شد و باز هم بیمه تکمیلی بازنشستگان بلاتکیلف رها شد.
رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در این هفته از لغو قرار داد بیمه تکمیلی بازنشستگان تحت پوشش با بیمه دانا خبر داد و گفت: در حال رایزنی با چندین بیمه هستیم اما بازنشستگان نگران نباشند در اسرع وقت این مشکل را حل می کنیم.
علی اصغر بیات افزود: پس از بستن قرارداد بیمه تکمیلی با شرکت بیمه دانا به کانونهای بازنشستگی استانهای مختلف این موضوع را اعلام کردیم اما مورد استقبال قرار نگرفت و برخی با آن مخالفت کردند.
وی در خصوص دلایل مخالفت کانونها گفت: قرارداد گذشته و سابقه بیمه دانا دلیل این مخافت بود بطوریکه این شرکت بیمه ای در گذشته ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان را نیمه کاره رها کرده بود.
نظر شما