به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد گفت: 4 کیلومتر از تونل توسعه خط یک قطار شهری مشهد حفاری شد.
مسعود بیژنی در همین راستا از رشد 80 درصدی سازه تونل طرح توسعه خط یک قطار شهری مشهد خبر داد و اظهار کرد: چهار پیمانکار از سال 80 اجرای تونل طرح توسعه خط یک قطار شهری مشهد را بر عهده دارند که احداث این تونل به روش احداث تونل خط یک با روش برش و پوشش انجام میشود.
مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد بیان کرد: مسیر تونل در زیر باند شمالی بولوار فرودگاه به اجرا درمیآید که در موقعیتهای خاص محدودیتهای ترافیکی ایجاد شده بود و در حال حاضر بخش اعظمی از این محدودیتها برطرف شده است.
بیژنی افزود: جهت تسریع در کار در کنار تکمیل احداث تونل، نسبت به مشخص کردن پیمانکاران ایستگاهها نیز اقدام کردهایم تا کار با سرعت بیشتری انجام شود.
وی گفت: برآورد مالی انجام شده برای اتمام پروژه طرح توسعه خط یک قطار شهری مشهد 190 میلیارد تومان است که با تزریق این مبلغ، پروژه تا پایان سال 93 به بهرهبرداری میرسد.
سرعت احداث خطوط ریلی با توسعه مشهد متناسب نیست
مدیر دفتر مطالعات حمل و نقل سازمان ترافیک شهرداری مشهد گفت: سرعت احداث خطوط ریلی با توسعه مشهد متناسب نیست.
حسن محسنیان اظهار کرد: طبق قانون، کلانشهرها مکلف به انجام مطالعات حمل و نقل هستند که بر اساس همین تکلیف، مطالعات جامع حمل و نقل مشهد نیز انجام شده و چهار خط ریلی برای آن در نظر گرفته شد که پرمسافرترین این خطوط، خط یک قطار شهری مشهد است.
مدیر دفتر مطالعات حمل و نقل سازمان ترافیک شهرداری مشهد افزود: یکی از رسالتهای سیستم حمل و نقل ریلی برقراری ارتباط میان کانونهای جمعیتی مانند پایانهها و فرودگاهها با مراکز جذب سفر یعنی مجتمعهای تجاری، تفریحی و اداری است که بر اساس مطالعات انجام شده توسعه خط یک قطار شهری مشهد تا فرودگاه شهید هاشمینژاد برنامهریزی شد تا تعداد مسافر این خط افزایش یابد.
محسنیان گفت: اگر بخواهیم به سمت توسعه پایدار در شهرها حرکت کنیم باید به سمت مدلهای جابهجایی دیگری همچون پیادهروی، دوچرخهسواری و در کنار این دو سیستم حمل و نقل ریلی حرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه شتاب احداث خطوط ریلی مشهد با توسعه این شهر تناسب ندارد، بیان کرد: باید هر پنج سال یک خط قطار شهری در مشهد به بهرهبرداری میرسید و در حال حاضر باید شاهد احداث و بهرهبرداری خط 3 قطار شهری مشهد بودیم که متاسفانه به دلیل عدم اختصاص اعتبارات مورد نیاز از سوی دولت این مهم محقق نشده است.
توسعه خطوط ریلی اولویت اول کمیسیون حمل و نقل شورای چهارم
عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: توسعه خطوط ریلی اولویت اول کمیسیون حمل و نقل شورای چهارم است.
برزو دبیریان با بیان اینکه اگر چند اولویت در حوزه حمل و نقل برای شورا در نظر بگیریم، یقینا اولین اولویت ما بحث توسعه حمل و نقل ریلی است، اظهار کرد: برای تخصیص بودجه لازم برای تکمیل هر چه سریعتر ادامه خط یک قطار شهری مشهد، پیشنهاداتی از سوی شرکت قطار شهری داده شده است که در حال بررسی برای ارائه به شورا برای اخذ رای اعضای شورای اسلامی جهت اجرا هستیم.
عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: بهترین نوع حمل و نقل برای کلانشهرها و به خصوص مشهد، استفاده از حمل و نقل ریلی درون شهری است که با توسعه آن شاهد کاهش مشکلات ترافیکی، اتلاف وقت مردم و آلودگی هوا خواهیم بود.
دبیریان با در نظر گرفتن یک افق 10 ساله برای تکمیل شبکه ریلی مشهد گفت: ما در توسعه خطوط قطار شهری حرکت کندی را شاهد هستیم و از برنامه عقبیم که به نظر من با برنامهریزی منسجم و هزینهکرد مناسب اعتبارات میتوانیم تا 10 سال آینده شاهد بهرهبرداری کامل از چهار خط قطارشهری مشهد باشیم.
اکران 500 سازه هنری ویژه محرم در پایتخت معنوی
از سوی مدیریت مراسم و اکران های فرهنگی شهرداری مشهد، اکران های ویژه محرم در پایتخت معنوی صورت گرفت.
مجتبی مجد، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد اظهار کرد: به منظور فضاسازی شهری 50در ایام محرم و صفر 500 سازه به تیراژ 6 هزار مترمربع در تمام نقاط شهر مشهد نصب شده است این در حالی است که نسبت به سال گذشته اکران های ماه محرم با رشد دوبرابری روبه رو بود.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به تولید آلبوم حسینیه دل، در 5هزار نسخه جهت هئیت ها و تشکل های فرهنگی گفت: حمایت از تشکل های فرهنگی و اطلاع رسانی برنامه ها از طریق سازه ها و رولاپ در دهه اول محرم از دیگر برنامه هایی بود که مدیریت مراسم و اکران های فرهنگی در دهه اول محرم انجام داد.
نظر شما