سيد محمد عبداللهي در گفتگو با مهر افزود: اگرچه به طور پراكنده كارهايي در باره ترویج فرهنگ نماز در خانواده انجام مي گيرد اما هيچ دستگاه اجرايي متولي اين امر نيست.
وي ادامه داد: بيش از12 فيلم با مضامين ديني براي استحكام خانواده و ترويج فرهنگ ديني تهيه واجرا شده است.
وي تصريح كرد: در حوزه تئاتر و فيلم هاي مستند نيز كارهاي هنري با موضوع نماز انجام شده است ولي باز هم بايد در اين زمينه بيشتر فعاليت شود.
وي اذعان داشت: طي تحقيقاتي كه در نمايشگاه بين المللي كتاب و قرآن در خصوص نمازانجام شد، خانواده به عنوان موثرترين نهاد دربحث نهادينه كردن فرهنگ نماز معرفي شد.
عبداللهي اظهار داشت: اگرچه در ظاهر اينگونه به نظر مي رسد كه تاثير گذار ترين فرد در خانواده مادر است اما در تحقيقات انجام شده پدر خانواده در بحث نهادينه كردن فرهنگ نماز موثر بوده است.
وي دومين قشر تاثير گذار بر كودك و نوجوان را مديران و معلمين در مدارس دانست و افزود: آموزش و پرورش بايد دوره هايي را براي كادر آموزشي در راستاي ارتقاي فرهنگ نمازخواني برگزار كند.
وي از كمبود امام جماعت واجد شرايط و داراي شاخص هاي خاص اقامه نماز خبر داد و افزود: حوزه هاي علميه ازديگر بخش هايي است كه با فرستادن امام جماعت در صفوف نماز و سخنراني هايي در اين بخش، مي تواند در بحث گسترش فرهنگ نمازخواني تاثير گذار باشد.
نظر شما