به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس قادر اسدزاده در حاشیه مراسم معدوم سازی این میزان کالای قاچاق و غیر مجاز با اشاره به اقدامات کارشناسان این معاونت در بازرسی مداوم از مراکزعرضه کننده محصولات آرایشی بهداشتی افزود: در 860 مورد بازرسی مشترک کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی قم به همراه بازرسان مجمع امور صنفی از ابتدای سال 90 تا پایان شهریورماه امسال 50 هزار قلم کالای آرایشی بهداشتی قاچاق و غیرمجاز از سطوح مختلف عرضه کشف، جمع آوری و توقیف شد.
وی با بیان اینکه این میزان کالای آرایشی بهداشتی قاچاق و غیرمجاز شامل انواع اقلام آرایشی و بهداشتی مانند کرم دور چشم، رنگ، مو، ژل مو، روغن مو، خوش بوکننده و ... میشود، افزود: طبق برآوردهای انجام شده ارزش ریالی این کالاها که به صورت غیر قانونی وارد کشور شده و همچنین فاقد مجوز های بهداشتی می باشند، بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال می باشد.
وی از تشکیل پرونده قضائی برای متخلفان عرضه کننده این محصولات در مراجع قضائی استان خبر داد و افزود: در بررسی های انجام شده در مدت دو سال و نیم گذشته 230 پرونده برای متخلفان تشکیل و پرونده آنها برای بررسی بیشتر به مراجع قضائی ارسال شد.
مدیر نظارت بر محصولات آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: سازمان تعزیرات حکومتی پس از بررسی پروندههای مذکور و تعیین تکلیف قضائی و صدور رای برای متخلفان، مجوز معدوم سازی این محصولات را صادر کرد.
اسدزاده با تاکید بر اینکه کالاهای آرایشی بهداشتی تولید داخل باید دارای پروانه ساخت باشند تصریح کرد: کالاهای وارداتی که از مبادی رسمی وارد کشور می شوند و مجوز وزارت بهداشت برای مصرف را دارند باید برچسب اصالت و سلامت کالا داشته باشتد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان به صورت شبانه روزی می توانند از طریق تماس با شماره تلفن 36706444 برای دریافت اطلاعات مربوط به مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، شکایت و ارائه گزارشات مردمی اقدام کنند و یا با شماره پیغامگیر 36162644 نیز به صورت شبانه روزی تماس حاصل نمایند.
نظر شما