به گزارش خبرگزاری مهر، موسی افضلی با بیان این مطلب گفت: با توجه به موقعیت بسیار مناسب استان کرمان در بهره مندی از تابش نور خورشید، با تقریب تمامی روزهای سال امکان استفاده از انرژی های تجدید پذیر در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: با هماهنگی و همکاری شرکت های توزیع نیروی برق شمال و جنوب استان و اداره کل آموزش و پرورش و انعقاد تفاهم نامه مقرر شد تاسیسات لازم در مدارس استان بویژه هنرستان های برق، فنی و حرفه ای نصب شود.
رئیس اداره بودجه آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: آموزش و پرورش پس از نصب پانل های خورشیدی ملزم به نگهداری و استفاده مطلوب از این تاسیسات است.
وی اظهار امیدواری کرد: مدارس از این فرصت به دست آمده برای برنامه های آموزشی خود نیز به نحو مطلوب استفاده و با توجه به موقعیت خدادادی استان در آینده نه چندان دور تمامی مدارس استان بتوانند از طریق نصب پانل های خورشیدی برق مصرفی خود را تامین کرده و از این طریق صرفه جویی لازم در هزینه های مدارس انجام شود.
این مسئول افزود: با توجه به اینکه نصب پانل های خورشیدی در منازل مسکونی نیز امکان پذیر و مقرون به صرفه است، امیدواریم فرهنگ سازی لازم برای استقبال خانواده ها از توسعه این طرح بعمل آید.
افضلی گفت: بر اساس اعلام کارشناسان شرکت توزیع برق در آینده این امکان وجود دارد که مدارس و حتی منازل مسکونی بتوانند برق تولید شده مازاد بر مصرف خود را به شبکه بفروشند، لذا نصب این پانل ها مقرون به صرفه است.
نظر شما