به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در دیدار اعضای جامعه معلولین استان اظهار داشت: خداوند در سنت خود برای هر رنجی اجری قرار داده است.
وی بیان کرد: معلولیت یک رنج است و هیچ رنجی بی اجر نیست.
آیت الله ملک حسینی عنوان کرد: خداوند هستی را به گونه ای طراحی کرده که انسان سالم به دنیا بیاید، اما ضعفها، بیدقتیها، بی اعتنایی ها و شرایط طبیعی که بشر علیه خود خراب کرده موجب معلولیتها می شود.
وی با بیان اینکه همه انسانها دارای استعداد برای رشد هستند، اظهار داشت: معلولیت باعث فقدان توان و ظرفیت و محدودیت از رشد نمی شود زیرا فهم و اثر انسانی ارزش محسوب می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه معلولیت بستر سختی است، اظهار داشت: پرفضیلت ترین اعمال سخت ترین اعمال است و ثواب هر کار نیک یک معلول بیشتر از دیگران است.
آیت الله ملک حسینی با بیان اینکه معلولین نیازمند تفهم هستند نه ترحم، گفت: بهترین رحمت در حق کسی درک کردن و فهمیدن اوست.
وی با بیان اینکه همه کشورهای دنیا قوانین و قواعدی برای معلولین دارند، اظهار داشت: باید خدمت رسانی به گونه ای باشد که نیازهای معلولین در نظر گرفته شود.
وی بر نظارت برای اجرای قوانین مربوط به معلولین تاکید کرد و اظهار داشت: باید بررسی شود که چرا قوانین مربوط به معلولین ضمانت اجرایی ندارند.
آیت الله ملک حسینی تاکید کرد: فاصله قانون تا اجرا باید با پیگیری بهزیستی و همکاری نهادهایی همچون شهرداری و استانداری پر شود.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بر پیشگیری از بروز معلولیت تاکید کرد و گفت: اگر فکری برای پیشگیری نشود دردهای جامعه معلولین در آینده مضاعف خواهد شد.
وی همچنن بر توجه به مقوله خودکفایی در بهزیستی تاکید کرد و اظهار داشت: اصیل ترین وظیفه نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد استقلال بخشیدن به مددجویان در جهت حفظ کرامت انسانی آنهاست.
شناسایی 18 هزار معلول در استان/ 3210معلول در صف انتظار مستمری
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان هم در این نشست گفت: 18 هزار معلول در این استان شناسایی شده است.
محمد حبیبیان افزود: 10هزار و 873 نفر از این تعداد به طور مستقیم از بهزیستی خدماتی همچون مستمری، بیمه، آموزش، اشتغالزایی و.. دریافت می کنند.
وی بیان کرد: از این تعداد پنج هزار و 236 نفر مستمری بگیر هستند و سه هزار و 210 نفر هم شرایط مستمری بگیری را دارند اما سازمان بهزیستی به دلیل کمبود منابع مالی قادر به پرداخت مستمری به آنها نیست.
وی به وجود 146 خانواده چند معلولی در استان اشاره کرد و بیان داشت: ازدواج فامیلی مهمترین عامل معلولیت در این استان است.
حبیبیان همچنین گفت: 24 مرکز خدمات درمانی اعم از حمایتی، نگهداری، ویزیت در منزل و مراقبت شبانه روزی در این استان به معلولین خدمات رسانی می کنند.
وی عنوان کرد: این مراکز به یک هزار و 104 نفر خدمات درمانی ارائه می دهند.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان همچنین با اشاره به بی توجهی به قوانین مربوط به معلولین در این استان گفت: قانون اشتغال سه درصد معلولین در دستگاههای اجرایی اجرا نمی شود.
وی همچنین عدم مناسب سازی اماکن عمومی برای معلولین را از دیگر مشکلات این قشر عنوان کرد و افزود: بسیاری از معلولین نمی توانند از ساختمانهای اداری، بانکها و اماکن تفریحی استان استفاده کنند.
حبیبیان همچنین عدم اجرای قانون اختصاص دو ساعت از برنامه ها تلویزیون در هفته را از دیگر مشکلات این قشر عنوان کرد.
نظر شما