به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید شرفالدین ملکحسینی شامگاه چهارشنبه در آئین پیوند خانه، مدرسه و مسجد در جمع اولیاء دانشآموزان شهر یاسوج بر تلاش همه ارکان نظام تعلیم و تربیت برای اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: دراین طرح برای جوانان و نوجوانان الگوسازی می شود تا برای نسل آینده کارساز باشند.
وی تصریح کرد: فرزندان نعمتهای بزرگ پروردگار به پدران و مادران هستند و که مهمترین وظیفه آموزش و پرورش و خانواده ها ایجاد بستری مناسب برای رشد و تعالی آنهاست.
آیت الله ملک حسینی، مدرسه، خانه و مسجد را مثلثی تربیتی دانست که مسجد در رأس اضلاع قرار دارد و دو ضلع دیگر در ذیل آن هستند و افزود: انسان سه نیاز مهم عاطفی، فکری و روحی دارد که هر یک از این سه ضلع پاسخگوی آن هستند و در این میان مسجد حجت را بر علم تعیین میکند و عاطفهها در این مکان مقدس نظاممند میشوند.
نماینده ولیفقیه در استان، انسان تحقیر شده در دوره طفولیت را مظهر خشم و بزه دانست و گفت: فرزندی که در آغوش پدر و مادر و سایر بستگان پرورش پیدا کرده باشد احساس شخصیت میکند.
وی یکی از ملزومات تربیت صحیح را لقمه حلال دانست و گفت: بسیاری از مشکلات به دلیل استفاده از لقمه حرام در خانه و ارتزاق فرزندان از این گونه رزق است.
اجرای طرح پیوند خانه، مدرسه و مسجد در 187 مدرسه استان
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: نباید از طرح شبهات در جامعه هراسی داشته باشیم بلکه باید پاسخهای اقناع کنندهای برای پرسشگری و طرح شبهات در جامعه ارائه داده شود.
هادی زارعپور افزود: دین اسلام، دین منطق و استدلال است و اگر پاسخهای صحیح، منطقی و درستی برای سئوالات و شبهات نوجوانان و جوانان نداشته باشیم، پاسخهای غلط را از جای دیگردریافت می کنند که این موجب انحراف می شود.
وی تربیت دینی را یکی از اهداف آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: اجرای طرح پیوند خانه، مدرسه و مسجد می تواند در رسیدن به این هدف راهگشا باشد.
زارع پور عنوان کرد: این طرح در ۱۸۷ مدرسه اجرا، عملیاتی و پیگیری می شود و حدود ۴۰ هزار دانش آموز را در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش آن قرار دارند.
وی اظهارداشت: ۳۶۴ طلبه متخصص و آشنا به علم و مسائل روز در اجرای این طرح آموزش و پرورش را کمک می کنند.
زارع پور کمبود اعتبار و کمبود روحانی در استان را از جمله مشکلات اجرای این طرح عنوان کرد.
نظر شما