به گزارش خبرنگار مهر، سرگرد رمضانعلی رودمقدس صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری مسابقات حفظ قرآن نیروی انتظامی استان سمنان به خبرنگاران گفت: ناجای کشور امسال رقابت های قرآنی را در چهار مرحله برنامه ریزی و آزمون برگزار کرده است.
وی با بیان اینکه در این برنامه حفظ سه جزء اول، بیست و نهم و سی ام در برنامه قرار دارد گفت: افراد تحت پوشش بین یک تا سه جزء را در این برنامه حفظ می کنند و از جوائز نقدی نیز برخوردار می شوند.
نماینده ناجا در برگزاری مسابقات قرآن کریم با اشاره به اینکه کارکنان نیروی انتظامی در واقع ظابطان کلام وحی هستند، اظهار کرد: برای آنکه پلیس در جامعه اسلامی بتواند به بهترین وجه به وظایفش عمل کند باید اشراف کاملی به دستورات و احکام قرآن داشته باشد و بدیهی است که انس با قرآن نقش بسزایی در اجرای موفق مأموریت های کارکنان دارد.
رودمقدس تصریح کرد: قرائت قرآن، تدبر و عمل به آن، برای پلیس امری واجب و ضروری است و از آنجایی که امروزه نیروی پلیس نماد فرهنگ جامعه محسوب می شود، ترویج فرهنگ قرآنی در خانواده بزرگ نیروی انتظامی که عمدتاً در تعامل مستقیم با مردم هستند، اثرات کاملاً مشهودی در جامعه از خود به جا خواهد گذاشت و بنابر این به عنوان یکی از مسایل مهم باید مد نظردست اندکاران این حوزه قرار گیرد.
وی بهترین روشِ ارتقای معنویت کارکنان را تمسک به قرآن و عترت دانست و گفت: برای آنکه قرآن در زندگی ما کاربردی شود باید به طرق مختلف به سبد فرهنگی خانواده ها وارد شود و در این خصوص مسئولان باید با برنامه ریزی و تولید محصولات فرهنگی متنوع و جذاب برای تمامی رده های سنی در خانواده ها، گام های مستمرو موثرتری را در جهت نهادینه شدن و انس عموم جامعه با قرآن بردارند تا تعالیم و دستورات آن، به الگوی رفتاری و معیار عملکرد اصلی جامعه بدل شود.
مسابقات حفظ قرآن کریم نیروی انتظامی استان سمنان روز دوشنبه با شرکت 350 نفر از پرسنل و اعضای خانواده ناجا در این استان برگزار شد.
نظر شما