«قربانعلي جعفري» مولف اين كتاب در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن تشريح مراحل تاليف و انتشار اين كتاب گفت: نگارش اين كتاب با همكاري زنده ياد دكتر شهواري از سال 1390بعد از طراحي ساختار كلي نگارش آن آغاز شد و از بهار 1391 تحقيقات ميداني و كتابخانه اي آن شروع شد.
مولف كتاب جغرافياي تاريخي كردكوي در ادامه افزود: اين كتاب در چهار فصل و ده بخش به نگارش در آمده است، كه در فصل اول آن به جغرافياي طبيعي شامل مناطق تفريحي و حفاظت شده مي پردازد.
جعفری تصریح کرد: در بخش دوم به شناخت جغرافياي تاريخي شهر تميشه از آغاز تا ويراني آن پرداخته شد.
وی اضافه کرد: در بخش دوم اين فصل آغاز «كرد محله» سابق و «كردكوي» امروزي گنجانده شد و مهمترين و جنجالي ترين قسمت اين كتاب مربوز به وقف نامه عمه خاقاني است كه از زمان قاجار تاكنون در بحث املاك و مالكين مشكلات عديده اي را براي ساكنان شهر ايجاد کرده است.
قربانعلي جعفري در ادامه به همكاري زنده ياد دكتر شهواري در تاليف اين كتاب اشاره كرد و گفت: متاسفانه در نيمه راه تاليف اين كتاب ايشان را از دست داديم.اما با تلاش و اراده توانستيم آنرا به سر انجام برسانيم. به واقع ايشان در ارتقاي سطح فرهنگ و تاريخ اين مرزو بوم تلاش ارزنده اي دشتند.
جعفري در پايان افزود كتاب جغرافياي تاريخي شهرستان كردكوي در چند روز آينده به صورت انبوه به بازار و نمايشگاه كتاب استاني عرضه مي شود.
نظر شما