غلامرضا نصرتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به رغم تمام تلاش ها و پیگیری های لازم برای استفاده کامل از تصفیه خانه نهاوند که یکی از پیشرفته ترین تصفیه های خانه های شهری در غرب کشور است تا کنون فقط 30 درصد از این تصفیه خانه به بهره برداری رسیده است.
نصرتی گفت: تصفیه خانه شهر نهاوند در سال 1390 با طول خط انتقال سه کیلومتر و 787 متر و دبی خروجی 205 لیتر در ثانیه به بهره برداری رسید که دارای قسمت های واحد آزمایشگاه و آزمایشات میکروبی، کدورت و کلرسنجی است.
وی ابا بیان اینکه در طراحی این تصفیه خانه استفاده 14 هزارو 882 خانوار از سیستم و امکانات آن پیش بینی شده است، گفت: در حال حاضر تنها سه هزار و 949 خانوار از سیستم فاضلاب شهری استفاده می کنند.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان نهاوند عنوان کرد: اداره آب و فاضلاب شهر نهاوند آمادگی واگذاری و بهره برداری از سیستم فاضلاب شهری در مناطق بلوار امام حسین(ع)، خیابان 17 شهریور، گلشن، راسته میرزا آقا، جوادیه، خیابان کشاورز، منطقه حسن اباد و باغچه نبی شیخ را در شهر نهاوند دارد.
غلامرضا نصرتی بیان داشت: از آب تصفیه شده تصفیه خانه نهاوند بخشی برای مصارف کشاورزی، مصارف صنعتی و تولید برق در آینده استفاده میشود که موجب رفع عطش بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی پاییندستی این پروژه میشود.
نصرتی از دیگر مزایای این پروژه را جلوگیری از عبور آبهای سطحی شهر نهاوند و همچنین جلوگیری از رهاسازی بخشی از فاضلاب منازل در سطح جداول در خیابانها دانست و افزود: شروع به کار این پروژه موجب کاهش مشکلات اجتماعی و بیماریهای واگیردار در نهاوند و همچنین جلوگیری از آلودگی محیط زیست میشود.
نظر شما