به گزارش خبرگزاری مهر ،حمیدرضا بتو معاون توسعه رفاه اجتماعی و امورگردشگری این سازمان در همایش خیرین حامی کم توانان ذهنی که بمناسبت 12 آذر ( روزجهانی معلولان ) در مرکز خیریه معلولین ذهنی وحدت برگزار شد، بر لزوم توجه بیش از پیش همه ی بخش های جامعه بویژه خیرین و مدیریت شهری به نیازهای معلولین تأکید نمود و شرایط موجود حمایتی را رضایتبخش و کافی ندانست.
وی مهم ترین نقش و وظیفه ی عمومی و همگانی را در قبال معلولین، حساس سازی جامعه نسبت به جمعیت میلیونی معلولین کشور عنوان کرد و افزود: بسیاری از معلولین هستند که از توانمندی های خاصی در حوزه های مختلف برخوردارند که باید بتوانیم این توانمندی های بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.
بتو، دلیل مهم حمایت های سازمان متبوعش از نیازمندان و گروه های خاص شهروندان را ناشی از رویکرد مدیریت شهری به مسائل اجتماعی با هدف گذار از سازمان صرفاً خدماتی به نهاد فراگیر اجتماعی دانست.
معاون توسعه رفاه اجتماعی و امورگردشگری سازمان رفاه ، خدمات و مشارکت های اجتماعی با برشماری اقدامات ویژه ی شهرداری در مناسب سازی معابر، حمل و نقل و ترافیک و دیگر بخش های امور شهری برای معلولین، خواستار اقدامات اثربخش تر حمایتی از سوی شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری برای رفع نیازهای این دسته از شهروندان شد.
بتو با توصیف ویژگی نوعدوستی مردم که متأثر از آموزه های دین مبین اسلام هستند، ابراز امیدواری کرد تا مدیریت شهری بتواند بهتر از گذشته منشأ ارائه ی خدمات مفید به گروه های خاص شهروندان همچون کم توانان و ناتوانان ذهنی و مراکز حمایتی آنان باشد.
فاطمه دانشور عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با توصیف مراکز خیریه و حمایتی، و تشویق وتمجید خیرین در رسیدگی به امور نیازمندان اجتماعی، این مراکز را به عبادتگاه تشبیه نمود و کار در آن را از بزرگ ترین عبادات الهی برشمرد.
وی با اشاره به این که 40 انجمن در شهر تهران در امر رسیدگی به معلولین فعالیت دارند، یکی از معضلات مهم اجتماعی کشور را روند افزایشی معلولین عنوان کرد و بر لزوم تغییر نگرش و فرهنگ جامعه نسبت به افراد معلول تأکید نمود.
دانشوردر ادامه ضمن بیان این که در کشور ضعف قوانین حمایتی در امور اجتماعی وجود دارد، خواستار ارتقاء جایگاه سازمان های مردم نهاد (سمن) در رسیدگی بهتر به مسائل و معضلات اجتماعی شد.
امیر بیگی مدیر مرکز خیریه معلولین ذهنی وحدت درگزارشی ظرفیت پذیرش این مرکز برای ارائه ی خدمات به معلولین ذهنی را در دوساختمان مرکز، بالغ بر 300 نفر عنوان کرد و خدمات فیزیوتراپی، دندانپزشکی، ورزشی و فرهنگی را بخشی از خدمات شبانه روزی مرکز خیریه معلولین ذهنی وحدت به معلولین ذهنی برشمرد.
وی منبع تأمین هزینه های مختلف مرکز تحت مدیریتش را خیرین نوعدوست عنوان کرد و گفت: بسیاری از کارکنان مرکز خیریه معلولین ذهنی وحدت، بدون مزد و دریافت حقوق به مددجویان خدمات مددیاری و مددکاری ارائه می دهند.
نظر شما