به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی عصر چهارشنبه در در کارگروه امور بانوان و خانواده استان افزود: مهمترین عامل باز دارنده معضلات، ناهنجاریها و فساد در جامعه تقویت ارزشها، معرفت و تربیت دینی، تعمیق مبانی فکری و اخلاقی بخصوص در اقشار جوان، نوجوان و خانوادها است.
وی بیان داشت: برنامه ریزی در راستای گرایش جوانان و خانواده ها به ازدواج به هنگام و آسان، آموزش های لازم و مرتبط به تشکیل خانواده و بررسی آسیبها و سنجش وضعیت فعلی ازدواج باید بیش از پیش مورد توجه گروه های کاری قرار گیرد.
میر محمدی افزود: در راستای تقویت فرهنگ ساده زیستی، قناعت، پرهیز از تجمل گرایی و مصرف گرایی با الگو سازی از ائمه اطهار(ع) نیز باید برنامه هایی تدوین شود.
وی فرهنگسازی در راستای برگزاری ساده مراسمات جشن وعروسی، سفرهای زیارتی و مراسمات ترحیم در خانواده ها را از برنامه های مهم این کارگروهها عنوان کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این نشست گفت: "طرح مطهره" و"طرح توانمند سازی دختران روستایی" امسال در این استان به اجرا در می آید.
فریده کیامرثی افزود: "طرح مطهره" از مهمترین راهکارهای فرهنگی سازی برای تربیت، تعمیق باورهای دینی و اعتقادی بانوان و دختران جوان و ارتقاء سطح آگاهی آنان به مسائل پیرامونی است.
وی بیان داشت: "طرح توانمند سازی دختران روستایی" نیز ترویج الگوها، آموزه های اسلامی، نشاط و ایجاد آمادگی برای پذیرش مسئولیت های زندگی آنها موثر است به اجرا درمی آید.
کیامرثی تصریح کرد: تصمیم گیری و طرح برنامه های پیرامون حوزه زنان با دقت وحساسیت بیشتری نسبت به گذشته تدوین و پیگیری می شود.
وی افزود: با توجه به ضرورتهای حوزه زنان، پیشنهادات از سوی شش گروه کاری ارایه می شود و بعد از بررسی، تصویب نهایی و اختصاص اعتبار در شورای برنامه ریزی استان، وارد مرحله اجرا می شود.
نظر شما