به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این مراسم علی غزنوی مدیر شرکت "پژواک روزگار معاصر" در سخنانی ضمن تقدیر از حضور هنرمندان پیشکسوت موسیقی در این برنامه گفت: این حضور دلگرم کننده باعث این خواهد شد که در آینده با انرژی بیشتری به کار خودمان ادامه دهیم.
مزدا انصاری آهنگساز و تنظیم کننده قطعات آلبوم "راز اشک" هم در این مراسم ضمن تجلیل از مقام هنری زنده یاد جواد معروفی گفت: اگر امروز میتوانم چند نت را کنار هم بگذارم و کاری انجام دهم به لطف و بزرگی اساتیدم بوده است. این در حالی است وقتی با صدای مهرشاد حاجیلو آشنا شدم، خیلی زود دریافتم که این همان صدایی است که من دوست دارم. چون صدای وی به نوع موسیقی دهههای گذشته بسیار نزدیک است. آلبوم"راز اشک" حاصل یک تلاش جمعی است که امیدوارم مورد توجه علاقهمندان به موسیقی قرار بگیرد.
مهرشاد حاجیلو خواننده این آلبوم نیز در پایان سخنان عوامل تولید این آلبوم گفت: افتخار این را دارم که نخستین آلبومم را در کنار آهنگسازی چون مزدا انصاری روانه بازار موسیقی کنم. همکاری همسرم، محیا ستوده نیا نیز در این اثر به عنوان شاعر برای من مغتنم بود و امیدوارم حاصل کار مورد توجه و پسند علاقهمندان موسیقی ایرانی قرار گیرد.
محمد سریر هم در ادامه این مراسم با بیان اینکه آلبوم "راز اشک" تلاشی در زمینه موسیقی چند صدایی است، یادآور شد: موسیقی ما از پایه مونوفونیک (تکصدایی) است و تمام خلاقیتهایی که در موسیقی ایران انجام شده بوده بر پایه این نوع از موسیقی است. کم کم ما به این نیاز داریم که زوایای دیگری از موسیقی را داشته باشیم و کمی در این وادی عمیق شویم
رییس هیات مدیره خانه موسیقی ادامه داد: خوشبختانه در چند دهه گذشته موسیقی چند صدایی در ایران مطرح شد که سالمترین نوعش همان موسیقی بود که در دهه 40 رایج شد و به اساس موسیقی ایرانی نیز لطمهای نزد. البته این نوع از موسیقی شلوغ نیست و هارمونیها سادهترند و خط ملودی شخصیت خود را حفظ میکند. به همین دلیل کارهایی که در آن چارچوب انجام میشود مورد پسند مردم قرار میگیرد و توجه بیشتری را برمیانگیزد. این آلبوم تلاشی است که به نظر من میتواند مورد توجه علاقهمندان به موسیقی قرار بگیرد.
میلاد کیایی آهنگساز و نوازنده سنتور درباره موسیقی ارکسترالی که در آلبوم "راز اشک" به کار برده شده، گفت: در سالهای اخیر ما کمتر این نوع موسیقی را شنیدهایم و بیشتر آن نوع از موسیقی مطرح بوده که تنها یک بار قابل شنیدن بودهاند و به نوعی یک بار مصرف هستند. اما این نوع موسیقی که در آلبوم "راز اشک" به کار گرفته شده میتواند تأثیری لطیف و زیبا را در علاقهمندان به موسیقی به جای بگذارد.
وی ادامه داد: البته من به درجا زدن و ماندن در گذشته و تنها استفاده از موسیقی ارکستری که در دهه 40 رواج داشت، اعتقاد ندارم و به نظرم باید براساس اصالتهایمان به نوآوری هم دست بزنیم و در عین حال مراقب باشیم که به گذشته و اصالتهای خود پشت پا نزنیم.
کیایی درباره استفاده از موسیقی چند صدایی گفت: زمانه ما قابلیت این را دارد که به سمت موسیقی (پلیفونیک) حرکت کنیم. جاهایی هم لازم است که موسیقی ما چندصدایی شود. همان گونه که جواد معروفی در آثاری که برای ارکستر تنظیم میکرد، همواره رنگ و بوی موسیقی ایرانی حفظ میشد.
وی در پایان اظهار کرد: یکی از یادگارهای جواد معروفی، مزدا انصاری آهنگساز این آلبوم است. انصاری هنرمندی است که قبل از هنر دارای فرهنگی عمیق است. وی در آلبوم "راز اشک" ادامه دهنده راه استادش بوده است.
مجید پازوکی تهیه کننده موسیقی نیز در این مراسم یادآور شد: مشکل اساسی که در زمینه تولیدات هنری در ایران داریم مشکل پخش است و اگر این مشکل حل شود به طور حتم شاهد پیشرفتهایی در این زمینه هستیم. البته به دلیل مشکلاتی که در زمینه پخش آثار موسیقی وجود دارد، بسیاری از آثار تنها در تهران و به ندرت در شهرهای بزرگ پخش میشوند. این در حالی است که کسانی که در شهرستانهای کوچک زندگی میکنند، به هیچ وجه نمیتوانند آثار موسیقی را به راحتی تهیه کنند و گاهی سالهای زیادی از انتشار یک آلبوم میگذرد و علاقهمندان هیچ اطلاع و دسترسی به آن آلبوم ندارند.
افلیا پرتو، پوریا اخواص، آرش فرهنگفر، بهار مشیری، بابک مشیری و مجید توفیق از جمله هنرمندانی بودند که در مراسم رونمایی آلبوم "راز اشک"حضور داشتند.
نظر شما