به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شنبه در نشست مشترک با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: حضور حقوقدانان قوی در کنار اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز می تواند از تصویب مصوبه هایی بر خلاف قوانین جلوگیری می کند چرا که صحن شورای شهر باید آموزشگاه مدنیت باشد و مباحثی در جلسات شورا مطرح شود که مردم بتوانند نکاتی از اداره شهر و قوانین و مقررات بیاموزند.
وی با تاکید بر اعتقاد دولت به استقلال شوراها تصریح کرد: البته نظارت دقیق و کافی بر عملکرد تمام شوراها به معنی دخالت در کار این مجموعه نیست و بنده نیز در برخی از جلسات شورا نه به عنوان استاندار بلکه یک شهروند معمولی حاضر خواهم شد چون بنای دخالت در کار شورا را نداریم.
جبارزاده به همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و دوره چهارم شوراها اشاره و خاطر نشان کرد: دولت و شوراها همسرنوشت هستند و باید در این دوره کارهای ماندگار و اثرگذاری انجام دهند که بر همین اساس.به توانمندی شهردار و اعضای شورای تبریز ایمان دارم و تجلی این توانمندی در قالب کارهای ماندگار برای حل مشکلات مردم اعتقاد کامل دارم.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم استفاده از نظرات تخصصی و کارشناسی در انجام امور افزود: تمام کارها باید پشتوانه علمی داشته باشد و هیچ طرحی را بدون مطالعه و اعلام نظر متخصصان و کارشناسان امضا نخواهم کرد و همین انتظار را از اعضای شورای شهر نیز دارم و با توجه به حاکمیت فضای همدلی بین دستگاههای استانی امیدواریم تمام دستگاههای اجرایی استان به وظایف خود در پیشبرد امور و اجرای مصوبات شورای شهر تبریز هستند و شورا نیز قبل از تصویب یا اجرای هر طرح با دستگاهها هماهنگی کند.
جبارزاده با تاکید بر اینکه همه مدیران باید با حرکت تیمی دستگاههای اجرایی هماهنگ باشند، افزود: هیچ مدیری به خاطر مسایل سیاسی عزل نمیشود، اما هر مدیری که در حرکت تیمی کارشکنی کرده یا در مقابل تصمیمات مدیریت استان تمکین نکند کنار گذاشته خواهد شد.
استاندار آذربایجان شرقی در خصوص انتظارات فرهنگی از شورای شهر خاطرنشان کرد: انتظار داریم تمام اهل فرهنگ وهنر تبریز، چه در گذشته و چه در حال، در شورای شهر شناسنامه داشته باشند و در واقع شورای شهر باید خط مقدم حمایت از اهل فرهنگ باشد و چون رسیدگی به مشکلات اهل فرهنگ وظیفه همه ماست، نمایندگان مردم در شورا میتوانند بهترین حلقه وصل مدیریت استان با اهالی فرهنگ و هنر باشند.
جبارزاده با تاکید بر رفع مشکل بافت فرسوده و حاشیهنشینی شهر تبریز اظهار داشت: باید از ظرفیت انبوهسازان برای ساماندهی و حل این مشکلات استفاده کنیم تا در هنگام وقوع حادثه شاهد خسارات جبرانناپذیر نباشیم و با توجه به اینکه فروش تراکم توسط شهرداری مانند فروش نفت توسط دولت است، امیدواریم همانطور که تحریم نفت بسیاری از استعدادهای کشور را شکوفا کرد، شهرداریها هم خود را از فروش تراکم تحریم کنند.
وی در ادامه افزود: تراکمفروشی به راحتترین راه کسب درآمد در شهرداریها تبدیل شده و تا زمانی که عمده درآمد شهرداری از این طریق تامین میشود نمیتوان از ظرفیتهای نهفته شهر استفاده کرد، لذا از شورای شهر تبریز میخواهم در بودجه سال آینده سهم تراکمفروشی از درآمدها را کاهش دهند.
جبارزاده با اشاره به وضعیت نامناسب تبریز به لحاظ فضای سبز شهری گفت: 375 هکتار فضای سبز تبریز در طول سالهای گذشته تغییر کاربری یافته و این در حالی است که این شهر همین امروز هم کمبود فضای سبز دارد و متاسفانه حتی به همین مقدار نیز فضای سبز جدید در تبریز ایجاد نشده است.
وی بر جلوگیری از چنین تغییر کاربری هایی در فضای شهری تبریز تاکید و تصریح کرد: توسعه تبریز محدود به همین فضای محدود داخل شهری نیست بلکه میتوان از زمینهای پیرامون شهر استفاده کرد و استانداری نیز در مقابل هرگونه تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی در کمیسیون ماده پنج مقاومت خواهم کرد.
نظر شما