فرزین جیرانی در گفتگو با خبرنگار مهر ابراز کرد: سینما در ایران همیشه پایتخت نشین بوده است و حوزه و مرکزیت این هنر در تهران تعریف شده است.
وی عنوان کرد: سینما زاده فرهنگ جدید و منتهی بر اقتصاد است و در شهرستانها به علت عدم امکانات کافی معطوف نشده و به سمت تمرکز در تهران و مهد امکانات رفته است.
جیرانی افزود: از ابتدای انقلاب تا سال 82 به همین مرکزیت صرف خود ادامه داده است و ولی از اوایل سال 84 با ورود ابزارها به شهرستانها در مراکز استانها هم تا حدودی به صورت حرفه ای به این امر پرداخته شده است.
تغییر در زیر ساختها برای معطوف کردن نگاه فیلم سازان به سمت شهرستان ها
رئیس کانون هنرمندان خراسان رضوی گفت: با تغییر اندکی در زیر ساخت ها بخشی از سرمایههای فیلمسازی و نگاه فیلم سازان به سمت شهرستان ها معطوف شد.
وی اظهار کرد: باید موقعیت فیلم سازی را به عرصه شهرستان ها و استان ها با وجود این همه ظرفیت و سوژه های مختلف بیاوریم.
جیرانی ابراز کرد: شرایط و امکانات باید با دیگر استان ها به ویژه خراسان رضوی تقسیم شده و در یک جا باقی نماند چرا که این استان همیشه مهد هنرمند و کانون هنر بوده و در عرصه فیلم و نویسندگی، بازیگری و کارگردانی هم ظرفیت های بالایی از هنرمندان را دارد.
انتقال مفاهیم با استفاده از سینما
وی با بیان اینکه سینما پول می خواهد و بدون آن نمی توان به عرصه فیلم سازی وارد شد ابراز کرد: سینما اثری است که تمام هنرها در آن جمع است و اگر با سرمایه اولیه خوبی به آن پرداخته شود می تواند اقتصاد ساز شود.
جیرانی رئیس کانون هنرمندان خراسان رضوی افزود: سینما اثرگذارترین هنر دنیا است و تمام مردم دنیا پای رسانهها بوده و از آن تاثیر میگیرند.
وی عنوان کرد: فیلم سازی بر اثر آداب و رسوم در هر یک از استان ها به ویژه در خراسان رضوی که مهد بسیاری از هنر های اصیل است می تواند نقش مهمی در انتقال مفاهیم داشته و اثر گذار شود.
فرزین جیرانی ابراز میکند: مدیران و مسئولان باید به خراسان رضوی با وجود این همه ظرفیت هنری و هنرمندان شاخص بیشتر توجه کنند تا هنرمندان خراسانی به علت عدم سرمایه گذاری و توجه کافی به تهران مهاجرت نکنند.
نظر شما