احمد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت مصوبه راه اندازی بازارچه مرزی در شهرستان سیریک بیان کرد: با توجه به اینکه موافقت راه اندازی بازارچه مرزی شهرستان سیریک در سال 86 به تصویب هیئت دولت رسید با وجود فضای فیزیکی، بازارچه هنوز راه اندازی نشده است.
محمدی اظهارداشت: هم اکنون در شهرستان سریک بیش از 50 فروند لج تجاری فعالیت دارد که بیش از 500 نفر به صورت مستقیم و هزار نفر به صورت غیر مستقیم امرار معاش می کنند.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان امر باید وعده های چند ساله خود را تحقق بخشند ابرازداشت: با توجه به شرایط استراتژیک شهرستان همجواری آن با چند کشور حوزه خلیج فارس و وجود اسکله های بسیار مجهز و مدرن چند منظوره در این شهرستان، بازارچه های مرزی را از آرزو های دیرینه مردم این شهرستان برشمرد.
وی از دیگر ضروریت احداث این بازارچه به ایجاد اشتغال دائم، ایجاد اشتغال برای جوانانی که به دلیل فقدان شغل مناسب به مشاغل کاذب و قاچاق روی آورده اند و همچنین درآمد برای مردمان مستقر در نواحی مرزی؛ صادرات کالا و محصولات تولید شده به کشورهای همسایه و واردات و تامین کالاهای مورد نیاز مردم؛ برقراری روابط حسنه و حسن همجواری با مردم مرزنشین کشورهای همجوار قلمداد کرد.
شهرستان سیریک با جمعیت 45 هزار نفری در 175 کیلومتری شرق استان هرمزگان قرار دارد. چند سالی است که رنگ و بوی شهرستان شدن را به خود گرفته است و جوانانش به دلیل نبود شغل مناسب و دلخواه به مشاغل کاذب روی اورده و جهت تامین امرار معاش خود و خانواده با جان خود بازی می کنند.
این شهرستان که جز شهرهای مرزی استان محسوب می شود. راه اندازی بازارچه مرزی در جلسه ای در تاریخ اسفند سال 86 که در مرکز استان هرمرزگان تشکیل شده بنا به پیشنهاد وزارت کشور و به استناد ماده 11 قانون مقررات صادرات و واردات؛ مصوبه 1372 تصویب این هیئت شد. وزارت کشور مجاز است با رعایت مقررات مربوطه به بازارچه های مشترک مرزی در مناطق ابوموسی؛ سیریک؛ بندرلنگه؛ شیو پارسیان؛ کرگان میناب در استان هرمزگان بازارچه مرزی ایجاد کند. اما با گذشت بیش از شش سال این مصوبه همچنان خبری از عملی شدن نیست.
نظر شما