به گزارش خبرنگار مهر، معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه و دبیر برگزاری این مراسم که در محل تالار کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار داشت: در این همایش از 18 کارمند، سه دانشجو، یک مرکز نمونه، دو مدرس، یک پژوهشگر، یک مخترع و دو کارآفرین برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه تجلیل خواهد شد.
حمیدرضا تعاونی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی برنامه های متنوعی را برای هفته پژوهش درنظر گرفته است، یادآور شد: برگزاری کارگاه های آموزشی و پژوهشی، برپایی تورهای فناوری، شرکت در نمایشگاه های فناوری و تقدیر از برترین های علم و فناوری مراکز علمی کاربردی استان از جمله برنامه های پیشبینی شده این دانشگاه است.
وی یادآور شد: در هفته پژوهش تمامی مراکز علمی کاربردی استان کرمانشاه ملزم هستند دستاوردهای پژوهشی خود را در سطح مراکز به نمایش بگذارند.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه در ادامه به تغییرات صورت گرفته و تحولات مهم در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه طی چهار سال گذشته اشاره کرد و گفت: از جمله این تحولات می توان به حذف تدریس تمام دوره های عمومی دانشگاه و توسعه دوره های جدید، جهت گیری ساعات کاری دانشگاه، تدوین و تصویب آیین نامه مدرسان خبره، راه اندازی مراکز تربیت مدرس و طراحی سامانه ارزیابی و نظارت بر دانشگاه اشاره کرد.
تعاونی در پایان یادآور شد: راه اندازی مراکز رشد در دستور کار دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه قرار دارد که امیدوارم هرچه سریعتر موفق به انجام این مهم شویم.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه نیز در این همایش با اشاره به رتبه خوب کشور در زمینه پژوهش های بنیادی در جهان گفت: انجام پژوهش های بنیادی نیاز امروز کشور نیست بلکه امروزه بیش از آنکه به پژوهش نیاز داشته باشیم نیازمند افراد پژوهشگر هستیم.
فرشید امیری با بیان اینکه ما نیاز داریم پژوهشی انجام دهیم که تبدیل به ثروت برای کشور شود، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی ها باید به سمتی حرکت کنند که دانشگاه به محلی برای تربیت افراد کنجکاو و نترس تبدیل شود تا تمامی نیازهای کشور در داخل تامین شود.
وی در پایان از آمادگی اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه برای تجاری سازی پژوهش های دانشگاهی خبر داد.
نظر شما