به گزارش خبرنگار مهر، این مسابقات که از صبح روز شنبه تا امروز در دو رشته "لیگ پرنده" و "مین یاب دستی"ادامه داشت، عصرو امروز دوشنبه با معرفی تیم های برتر به کارخود پایان داد.
در مسابقات روباتیک آزاد دماوند هفت تیم در لیگ پرنده و پنج تیم در لیگ مینیاب دو نفره حضور داشتند که هر تیم در قالب گروه های پنج یا شش نفره از استانهای سیستان و بلوچستان، اصفهان، تهران و دانشگاه آزاد واحد دماوند به رقابت پرداختند.
در لیگ روبات پرنده، تیم EMC+ (ای ام سی پلاس) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، تیم IRUAV از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه و تیم مکران از دانشگاه آزاد اسلامی سراوان به ترتیب در جایگاه های اول تا سوم قرار گرفتند.
همچنین در لیگ روبات مینیاب دستی، تیم پرند از دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدی شهر سمنان و تیم DML از دانشگاه آزاد اسلامی دماوند، به مقامهای اول تا سوم دست یافتند.
در این مراسم معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی کشور اظهار داشت: در چهارچوب سیاست های کلان مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی اهدافی در راستای تحقق طرح جامع پژوهش و فناوری در چهارچوب نقشه جامع علمی و اسناد بالادستی در دست تهیه است.
ابراهیم واشقانی فراهانی افزود: در این طرح نقش و جایگاه هر دانشگاه آزاد،بخش و گروه در پیشبرد علم و فناوری مشخص می شود.
وی افزایش کیفیت در روند شتاب علمی، تبدیل ایده به ثروت و تجاری کردن پژوهش های دانشگاهیان را از دیگر سیاست ها اعلام کرد و یادآور شد: دانشگاه ها برای تامین منابع مالی پژوهش ها و تحقیقات بایستی از درآمد پروژهای برون دانشگاهی استفاده کنند که این امر علاوه بردرآمدزایی در حل مشکل صنعت و جامعه نیز مؤثر است.
این مسئول بر اهمیت رویکرد به پژوهش های بنیادی و متمرکز تاکید کرد و اظهار داشت: اندیشمندان در حوزه فعالیت صاحب نظر باشند و بدانند که بدون انجام پژوهشهای بنیادی اصیل و متمرکز زمینه برای انجام پژوهشهای کاربردی فراهم نمی شود.
واشقانی فراهانی همسان سازی حقوق و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد با دولتی از دیگر الویت ها عنوان کرد و گفت: این امر با اصلاح حق الزحمه راهنمایی و مشاوره رساله و پایان نامه اجرایی می شود.
در پایان این مراسم به پژوهشگران برتر لوح سپاس اهداء شد.
شایان ذکر است که تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد واحد دماوند دارای سوابق درخشان و افتخاراتی از قبیل کسب مقام نخست ربات امدادگر واقعی در مسابقات مکزیک، مقام اول مسابقات ایران اپن 2012، مقام اول رباتهای مین یاب 2011 ، مقام دوم جشنواره خوارزمی در لیگ ربات مین یاب سال 89 و مقام سوم جشنواره خوارزمی در لیگ ربات مریخ پیما در سال 89 و مقام دوم مسابقات شهر رباتیک در بهمن 91 است.
نظر شما