قصه ايران و امريكا هم از حيث همين است. اگر يك بار امريكا- نه براى مذاكره و گپ- با يال و كوپال نظامى روزافزون خود پا بر اين سرزمين مى گذاشت صدها بار بهتر از عربده كشى و داد و قال و مذاكره در پشت درهاى بسته و از همه مهم تر خوش خيالى ها، اصل مطلب را مى فهميد و خيال خود و دار و دسته اش را راحت مى كرد.
اما مرور حوادث و رخدادهاى مكرر و فراز و نشيب ها در دوران انقلاب اسلامى ترديدى باقى نمى گذارد كه در حساس ترين و سرنوشت سازترين برهه ها هم تا اعتماد متقابل مردم ونظام اسلامى محقق باشد تبليغات دشمن در هر حد و حجمى كه باشد به تنهايى كارساز نيست (كمااينكه اعتماد مردم هم تنها با تبليغات محقق نمى شود).
اين حقيقت را برخى اهل دقت آن ديار هم فهميده اند در كوران جنگ تحميلى روزنامه وال استريت ژورنال تصريح كرد:«انقلاب اسلامى يك حقيقت تاريخى است و بايد يك ايران مستقل و از نظر اقتصادى و نظامى با ثبات را باوركرد.»
پيشتر هم در جريان تسخير لانه جاسوسى، امريكا بارها تهديد كرد و دولت هايى را با خود همراه كرد و حتى وارد اين سرزمين هم شد كه معجزه طبس رقم خورد.
در همان ايام حضرت امام(ره) چه شيرين فرمودند:«جوان ها مطمئن باشند كه امريكا هيچ غلطى نمى تواند بكند. صحبت اينكه اگر دخالت نظامى كند بيخود است، مگر امريكا مى تواند دخالت نظامى در اين مملكت بكند؟ نترسيد نترسانيد. اين تعبيرى كه جوان هاى ما كردند كه اگر امريكا دخالت نظامى بكند چه خواهيم كرد اصلاً اين اگرش را هم نبايد بگويند. اينها يك مطالبى در پيششان است كه روى آن مطالب گرفتارى هايى دارند كه نمى توانند دخالت نظامى كنند.»
امروز هم داستان انرژى اتمى كه براى ما آب گوارايى خواهد شد براى آنها سرابى شده كه اگر غوغاى آنها در سال هاى اخير نبود قطعاً در اين روزها شاهد چنين رشد و بالندگى در ميان مردم و احياى روح دفاع از حيثيت ملى و انقلابى نبوديم. و البته گذر از اين معركه هم مثل همه عقبه هاى سخت گذشته محال نيست.
مشكل سردمداران كفر اين است كه از تجربه ها درس نمى گيرند، ملت ايران را درست نشناخته اند، قدرت و موقعيت خود را خيلى باور كرده اند، اما باور ندارند كه تهديدها همواره اقدام به دنبال ندارد چرا كه هر رعد و برقى، باران نخواهد داشت.
-----------------------------------
منبع: روزنامه جوان -پنج شنبه 27 مرداد 84
نظر شما