۲۷ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۱

رزاق کریمی در گفتگو با مهر:

جشنواره حسنات نیازمند گزینش یک استراتژی ثابت است/ لزوم فعالیت جشنواره در طول سال

جشنواره حسنات نیازمند گزینش یک استراتژی ثابت است/ لزوم فعالیت جشنواره در طول سال

اصفهان – خبرگزاری مهر: تهیه کننده مستند خاطراتی برای فصول با اشاره به لزوم فعالیت جشنواره حسنات در طول سال برای اکران فیلم ها گفت: مفاهیم فرهنگی خوبی که در جشنواره حسنات ارائه می شود نیازمد برنامه ریزی بلندمدت برای نهادینه شدن در جامعه است از این رو لازم است ضمن برگزاری مداوم جشنواره حسنات در اصفهان مسئولان جشنواره استراتژی مشخص و ثابتی برای آن برگزینند.

مرتضی رزاق كريمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لزوم برگزاری متداوم جشنواره حسنات با موضوع احسان و نیکوکاری در اصفهان اظهار داشت: مفاهیم فرهنگی را نمی توان با برگزاری یک یا دو دوره جشنواره در جامعه نهادینه کرد چرا که تغییر عادات فرهنگی جامعه نیازمند برنامه‌ریزی های بلند مدت است.

وی با اشاره به لزوم تداوم برگزاری جشنواره حسنات افزود: یکی از شروط موفقیت این جشنواره‌ برگزاری هدفمند آن بر پایه استراتژی راهبردی مشخص و در قالب دوره‌های بلند مدتی است که هر ساله ادامه داشته باشد.

لزوم اکران فیلم های جشنواره حسنات در طول سال

این مستندساز کشورمان با اشاره به لزوم فعال بودن دبیرخانه این جشنواره در طول سال، تاکید کرد: لازم است این جشنواره در طول سال فعال بوده و توافقاتی برای عرضه و اکران آثار جشنواره در تلویزیون و شبکه‌های خانگی با مسئولان امر داشته باشد که تنها در این صورت تأثیر این آثار را در طول سال  بر تغییر فرهنگ جامعه شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه اخلاق مداری مردمی و انجام امور خیر در قالب نهادها در کشور ما سابقه‌ای دیرینه دارد، بیان داشت: در شرایط کنونی جامعه ما در حال گذر از ساختار سنتی به مدرن و صنعتی است و به همین دلیل از حضور نهادهای جایگزین خیریه های سنتی تاحدودی بی‌بهره مانده است ضمن اینکه به دلیل مشکلات اقتصادی در سال های اخیر توجه به اخلاق و ارزش‌های انسانی در جامعه کمتر شده است.

رسانه های دنیای امروز کمتر به مسایل ارزشی توجه می کنند

رزاق کریمی اضافه کرد: جای تاسف است که رسانه ها نیز کمتر از گذشته به مسایل اخلاقی و فرهنگی توجه دارند به گونه ای که در فیلمنامه ها مفاهیم انسانی کاهش یافته و به جای آن را خشونت های الگو گرفته از فیلم های غربی رواج یافته است.

وی تصریح کرد: احسان و نیکوکاری یک بحث ریشه ای در فرهنگ ما است که به تدریج به سمت کم رنگ شدن می‌رود و از این رو لزوم برگزاری جشنواره هایی مانند حسنات که در راستای ترویج مفاهیم انسانی می کوشند، بیش از گذشته حس می شود.

تهیه کننده مستند «خاطراتی برای فصول» که حاصل خاطرات برادراو از سال‌های اعزام مجروحان شیمیایی جنگ تحمیلی به اتریش است، اضافه کرد: توصیه من به  فیلمسازان و به ویژه فیلمنامه نویسان این است که به فرهنگ اصیل و ادبیات غنی خودمان توجه بیشتری کنند و سعی در نزدیک کردن هویت سینمای ایران به هویت ملی یک ایرانی داشته باشند.

نیازمند ایجاد حلقه ارتباطی میان سینمای داستانی و مستند هستیم

وی تاکید کرد: همچنین لازم است یک حلقه ارتباط میان سینمای داستانی و سینمای مستند از نوع انسان شناسانه و با هویت و ساختار جامعه ایرانی ایجاد شود.
 

کد خبر 2198315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha