سید محمدباقر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهرضمن اشاره به خدمت دو ساله خود در دانشگاه علمی و کاربردی البرز اظهار داشت: استان البرز با توجه به نو پابودن، استانی است که با ویژگی های منحصر به فرد خود و توانمندی های بسیار توانسته در زمینه پژوهش بسیاری از مباحث را عملیاتی کند و الگوی مناسبی در راستای پیشبرد اهداف کشور و به ویژه این منطقه باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: به طور کلی پژوهش در وهله اول باید هدفمند با چار چوب های مبانی متعالی باشد و در آغاز پژوهش باید آمایش صورت بگیرد که متاسفانه این موضوع آن گونه که باید اتفاق نمی افتد.
حسینی با اشاره به سوق دادن پژوهش و فناوری به سمت پیشرفت های منطقه ای و کشور تصریح کرد: پژوهش باید بتواند نیازهای کشور را در راستای فناوری و پیشبرد اهداف عالی تامین کند و در استان البرز این شرایط استثنایی موجود است و این بدان جهت است که ایران کوچک تعداد 36000 واحد صنعتی را دارا است.
نیروی جوان محقق در البرز باید مورد حمایت قرار بگیرند
حسینی اقلیم و جامعیت خاص البرز را در بحث کشاورزی و صنعت دلیل بر متفاوت بودن این استان عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم پژوهش مبتنی بر علم تولید کرده و آمایش سرزمینمان را پیش ببریم، به طرز شگفت انگیزی می توانیم شرایط را دگرگون نموده زیرا جوانان خوبی در کشور داریم و من در 14سال زندگی در اروپا این مسئله را توانسته ام به خوبی درک کنم و هیچ جای دنیا جوانان مستعد و کوشای ایرانی را ندارد و جوانان تحصیلات تکمیلی ما فوق العاده بوده و هستند و در استان البرز وجود چنین جوانانی کم نمی باشد.
وی نیز در خطاب به مسئولین اظهارداشت: با وجود چنین جوانان لایقی در کشور دست اندر کاران و مسئولین باید نگاهشان را عوض کرده و قدم اول هم ایجاد تعامل بین طرفین است و استان البرز افراد لایق، توانمند، خلاق و تحصیل کرده کم ندارد مسئولین با بها دادن به نیروی های جوان باید به سراغشان رفته و از تخصصشان استغاده کنند.
رییس دانشگاه علمی و کاربردی البرز در پایان با اشاره به آمایش در این البرز گفت: البرز به واسطه نزدیکی به پایتخت و مهاجرپذیری از موقعیت خاصی برخوردار است اگر سستی کنیم تمامی فرصت ها به تهدید بدل می شوند و اگر هدفمندانه بتوانیم فرصت ها را مدیریت کنیم تهدیدهای جدی به فرصت هایی عظیم تبدیل شده و این خاصیت اشرف مخلوقات است.
نظر شما