به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدموسی خادمی در کمیته ساماندهی پارک جنگلی یاسوج، افزود: طرح مطالعاتی پارک جنگلی یاسوج در گذشته انجام شده و طرح جامع این طرح از سوی استانداری، منابع طبیعی و شهرداری یاسوج در حال بازنگری و تدوین است.
وی ادامه داد: تغییر کاربری 75 هکتار از مساحت این پارک برای انجام امور خدماتی، احداث کمپینگ ها و فضاهای تفریحی در طراحی نقشه این پارک مشخص شده است.
خادمی با بیان اینکه این پارک هم اکنون دارای جاده دسترسی، آب و برق می باشد، تصریح کرد: هرگونه مشکل در این پارک بوسیله دستگاههای مربوطه در مدت یک ماه آینده رفع خواهد شد.
استاندار به فراهم بودن تمام شرایط برای سرمایه گذاری و اجرای طرحهای خدماتی و گردشگری در پارک جنگلی یاسوج اشاره کرد و گفت: در هنگام توسعه زیرساختهای گردشگری در این پارک بزرگ جنگلی به طبیعت این پارک خساراتی وارد نمی شود.
وی، توسعه زیرساختها و خدمات پارک جنگلی یاسوج از سوی دستگاههای استان را لازم دانست و عنوان کرد: اجرای این طرح و هر اقدامی در پارک جنگلی باید بر اساس طرح جامع انجام شود.
رئیس جدید بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج منصوب شد
با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دکتر فرزاد وفایی به سمت سرپریت جدید بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج منصوب شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در آئین تکریم و معارفه سرپرست جدید بیمارستان امام سجاد(ع)، بیمارستانها را مجموعهای نمادین از تمامی خدمات و چالشهای نظام بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: خدمات اورژانسی بیش از هر خدمتی در بیمارستانها به چشم میخورد و مانند پیشانی بیمارستان است.
دکتر رضا چمن افزود: خدمات اورژانسی باید قابلقبولترین و رضایتبخشترین بخش خدمات درمانی باشد.
وی با بیان اینکه بیمارستان امام سجاد(ع) از شرایط ویژهای در شهر یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد برخوردار است، اظهار کرد: با توجه به خدمات این بیمارستان به مادران و اطفال که با شاخصهای سلامت ارتباط مستقیمی دارند، لازم است خدمات با جدیت و قید فوریت، پیگیری شده و بهبود یابد.
این متولی سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده از توان آموزشی را در بیمارستانها از دیگر راهکارهای بهبود خدمات دانست و تصریح کرد: با این اقدام ضمن افزایش توان علمی دانشجویان دانشگاه، کمبود نیروی انسانی نیز جبران میشود.
چمن ایجاد فضای پژوهشی، اجرای طب مبتنی بر شواهد و اصول اعتباربخشی بیمارستانی را از جمله ضروریات بیمارستانها عنوان کرد.
سرپرست پیشین بیمارستان امام سجاد(ع) نیز در این مراسم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان در طول یکسال گذشته، گفت: راهاندازی مجمع خیرین سلامت در بیمارستان، اجرای قانون ارتقاء و بهرهوری از ابتدای تیرماه سال 91 و راهاندازی سالن اجتماعات بیمارستان، بخشی از تحولات بیمارستان در این مدت بوده است.
دکتر امیر رشیدی اضافه کرد: از دیگر اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان، انبارگردانی مرتب بیمارستان، راهاندازی سوله، راهاندازی شعبه بانک رفاه در بیمارستان و آغاز به کار رادیولوژی دیجیتال بوده است.
سرپرست جدید بیمارستان امام سجاد(ع) نیز با بیان اینکه خدمات نظام سلامت کشور در سه بخش بهداشت، درمان و آموزش تجلی مییابد، استفاده از توان آموزشی گروههای مختلف را از جمله اولویتهای خود در مدیریت بیمارستان عنوان کرد.
دکتر فرزاد وفایی، تاکید کرد: پرداخت مطالبات کارکنان بیمارستان، راهاندازی بخشهای جدید مانند اعمال جراحی سرپایی، فعالتر کردن بخشهای موجود و بهبود وضعیت فیزیکی بیمارستان از الویتهای مدیریتی در این بیمارستان است.
وی اظهار کرد: تفاوت قابل توجه تختهای فعال بیمارستان امام سجاد(ع) نسبت به تختهای مصوب که بودجه مشخصی نیز ندارند، از جمله مشکلات جدی این بیمارستان است.
نظر شما