به گزارش خبرنگار مهر، تیم پزشکی ۶۱ نفره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر کشور شامل پزشکان متخصص و فوق تخصص، پرستاران، امدادگران و سایر کادرهای درمانی برای ارایه خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) عازم کربلا شد.
دکتر حیدر حیدری معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در مراسم اعزام این گروه از پزشکان ایرانی، گفت: امسال به منظور ارایه خدمات درمانی به زایران میلیونی کربلا در اربعین، علاوه بر ۳ درمانگاه دایم هلال احمر ایران در کربلا، سه درمانگاه به مدت ۱۰ روز در ۳ هتل کربلا هم راه اندازی شده است.
وی افزود: به علاوه ۴ گروه درمانی هم برای خدمت رسانی به کربلا اعزام شده اند که یکی از این گروهها امسال پوشش ۳ درمانگاه ۱۰ روزه را بر عهده خواهد داشت.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت با اعلام راه اندازی ۳ چادر امدادی در مسیر زایران از نجف تا کربلا، تصریح کرد: امسال خدمات درمانی در مسیر نجف به کربلا به درخواست سازمان حج و
زیارت و هلال احمر عراق انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه امسال تعداد زائران کربلا در اربعین بسیار افزایش یافته است، گفت: سفارت عراق از ابتدای محرم تا کنون ۵۰۰ هزار روادید به شکل شخصی صادر کرده است، در حالی که این رقم در سال گذشته ۲۰۰ هزار روادید بوده است.
درمانگاههای جمعیت هلال احمر ایران در عراق روز ۲۸ آذر و در آستانه اربعین حسینی بیش از ۳ هزار بیمار را ویزیت عمومی کردند.
دکتر ماشاءالله رضایی نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در عراق نیز افزود: روز گذشته ۳۲۸۳ بیمار با مراجعه به درمانگاههای جمعیت هلال احمر در شهرهای کربلا، نجف، کاظمین و سامرا ویزیت عمومی شدند.
وی بیشترین تعداد مراجعه کننده را به درمانگاه شبانه روزی شفا در هتل الباقر کربلا اعلام کرد و افزود: در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۱۰ بیمار در درمانگاه شفا جمعیت هلال احمر ایران ویزیت عمومی شدند.
نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر کشورمان در عراق خاطرنشان کرد: دو نفر از بیماران به بیمارستانهای کشور عراق اعزام شدند.
رضایی از ۱۱۷۳ خدمات تزریقات، ۴۰ خدمات پانسمان، ۱۵ خدمات نوار قلب و سرم درمانی ۶۳ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته در درمانگاههای جمعیت هلال احمر در عراق خبر داد.
ناراحتی های گوارشی و تنفسی، دردهای عضلانی و سرماخوردگی، بیماریهای شایع میان بیماران عزادار حسینی در کربلا است.
دکتر حمیدرضا ابراهیمی مسئول گروه هلال، یکی از گروههای ویژه درمانی جمعیت هلال احمر در ایام اربعین حسینی در کربلا، در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ما گفت: از صبح جمعه ۲۹ آذر با حضور پزشکان عمومی، متخصص، پرستاران و امدادگران کار را آغاز کرده ایم و در این زمینه بیشتر مراجعه کنندگان به ما بیماران سرپایی هستند و با توجه به مشکلات آنها و بررسی اولیه، به آنها دارو می دهیم.»
وی درباره ناراحتیهای بیشتر مراجعه کنندگان به پایگاه درمانی هلال احمر، گفت: بیشتر این افراد مبتلا به ناراحتیهای گوارشی و تنفسی، گرفتگی و دردهای عضلانی هستند و برخی هم که تعدادشان کم است، مشکلات تهوع و استفراغ دارند.
ابراهیمی، سرماخوردگی و عفونتهای گلویی را از دیگر ناراحتیهای شایع میان عزاداران بیمار دانست و افزود: اگر مراجعه کننده ای نیاز به پانسمان و خدمات درمانی بیشتری داشته باشد، اقدامات لازم را برای او انجام می دهیم.
گروه درمانی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با استقرار خیمه و پایگاه درمانی در خیابان جمهوری کربلا در ایام اربعین حسینی به بیماران خدمات درمانی می دهد.
سرپرست گروه درمانی جمعیت هلال احمر ویژه اربعین از آغاز به کار گروههای ویژه درمانی این جمعیت برای خدمت دهی به زایران ابا عبدالله الحسین در اربعین حسینی خبرداد.
صادق دهدست گفت: دو تیم پزشکی، درمانی و امدادی جمعیت هلال احمر به ظرفیت ۶۲ نفر فعالیت خود را در دو گروه عتبه و هلال از دیشب و صبح امروز در کربلای معلی آغاز کردند.
وی افزود: در این تیم ها پزشکان متخصص، عمومی، طب اورژانس، پرستار و امدادگر به زائرین و عزاداران حسینی خدمات پزشکی می دهند.
نظر شما