به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان صبح یکشنبه در این همایش اظهار داشت: فعالیت مداحان و حضور آنها درهیئت ها و مجالس مذهبی در راستای ارتقای سطح معنوی جامعه بسیار موثر و تاثیر گذار است.
حجت الاسلام عیسی بزمانی افزود: آثار شعرای آیینی به دلیل متأثر بودن از آموزه ها و تعالیم اسلامی، ارزش های اخلاقی و باورهای آسمانی، از جایگاه والایی در حوزه شعر و ادب فارسی برخوردار است و تاكنون در غنای فرهنگ دینی و جلب توجه عمومی مردم به مذهب نقش مهمی ایفا کرده است.
وی با تاكید بر ضرورت توجه به اثرات گسترده هنر و ادبیات در انتقال محتوای دینی و توسعه فرهنگ قرآنی یادآورشد: حمایت از شعرای آیینی و استفاده مداحان از آثار فاخر آنان در مجالس عزاداری و مولودی خوانی، علاوه بر ایجاد الگوی بومی در برگزاری مراسم مذهبی، موجب جذب شاعران جوان به فعالیت درحوزه دین مدح اهل بیت (ع) و بیان تاریخ اسلام می شود.
وی مداحی را با بهره گیری از هنر ادبیات و آموزه های دینی موجب ایجاد و افزایش معرفت افزایی در جامعه دانست و افزود: پس از واقعه کربلا می بایست اهداف قیام حضرت سید الشهدا و این جریان تاریخ ساز زنده می مانند و لذا در راس این فرهنگ حضرت زهرا(س) توانست پیام عاشورا را منتقل کند و در طی سال های متمادی ترویج فرهنگ حسینی و باز گویی ابعاد معرفتی این واقعه توسط مداحان و شعرا نسل به نسل منتقل شده است.
بزمانی با بیان اینکه هنر مداحی پراکندن معرفت و حکمت و امید است اظهار داشت: مداحی جوشاندن چشمههای عواطف در دلها است و لذا باید مداحان استفاده از موضوعات قرآنی در اجرای هنر خود را تقویت کنند.
نظر شما