به گزارش خبرنگار مهر، علی نبییان پیش از ظهر شنبه در اولین جلسه آزادسازی سواحل دریای مازندران با نگاه آزادسازی و ساماندهی سواحل اظهارداشت: فرمانداران در هر سال متولی ساماندهی سواحل هستند و از عزیزانی که در این حوزه کار کردند جای تقدیر و تشکر دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه خدمات انجام شده در طرح های سالم سازی را زیر سئوال نبرید و دست در دست هم در اجرای بهتر این طرح ها تلاش کنید گفت: درطرح ساماندهی سواحل برنامه های قبلی به شیوه ای بهتر و دقیق تر اجرا شود.
وی افزود: اگر در 6سال قبل در جهت ساماندهی سواحل اقداماتی صورت گرفت بایستی اقدامات کنونی نیز در جهت اقدامات و کارهای انجام شده باشد و خدمات انجام شده در طرح های سالم سازی را زیر سوال نبرید ود ست در دست هم در اجرای بهتر این طرح ها تلاش کنید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه در شهرهای ساری و رامسر اقداماتی در حوزه ساماندهی و سالم سازی سواحل صورت گرفته بر عدم اجرای طرحی نو و جدید در این حوزه تاکید کرد.
نبیان با بیان اینکه ما استانی هستیم که سالانه میلیون ها گردشگر و مسافر وارد استان ما می شود وجود مشکلات حوزه سواحل از غرق شدن های خارج از طرح و نارضایتی مسافران از خدمات دهی را جز مشکلاتی دانست که بایستی اقدامات اساسی در آن انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران افزود: آن قسمت از سواحلی که در اختیار افراد خاص است وباید توسط فرمانداریها پیگیری شود ما پیگیری می کنیم و گر دستگاهی نیز باید مواردی را پیگیری کند این یک تکلیف قانونی برای آن دستگاه محسوب می شود.
نبیان در پایان بر آزاد سازی 60متری سواحل تاکید کرد.
لزوم توجه ویژه به ساخت و سازهای بلند در کنار طرح ساماندهی
رئیس گروه معماری و شهرسازی استانداری مازندران با بیان اینکه در شهر محمود آباد در کنار طرح سالم سازی سواحل ساختمان 14طبقه ای ساخته شده است گفت: در جهت رفع مشکل ساخت و سازهای بلندکنار طرح سالم سازی بایستی توجه ویژه شود.
علیپور اظهارداشت: برای ساماندهی سواحل دریا با توجه به ورود سالانه 20میلیون گردشگر و مسافر در استان مازندران بایستی اقدامات موثری صورت گیرد .
وی افزود: در بحث ساخت و سازهای بلند در کنار طرح سالم سازی دریا که نمونه آنرا در شهر محمودآباد داریم بایستی برنامه های ویژه و اساسی داشته باشیم.
رئیس گروه معماری و شهرسازی استانداری مازندران ساختمان 14طبقه ای در داخل طرح ساماندهی ساحل محموداباد را که 8طبقه از آن رای جریمه و چهار طبقه آن رای تخریب دارد را جز پروژه هائی عنوان نمود که می توان اجرای طرح ساماندهی را با مشکلاتی همراه می کند.
علیپور، در ادامه با ارائه تصاویر طرح سالم سازی دریا در چمخانه استان گیلان را جز مواردی عنوان کرد که نه تنها از همه امکانات بهداشتی – رفاهی برخوردار است بلکه برای شنای بانوان نیز با اجرای طرح آزادی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در مازندران در کنار ساخت و سازهای بلند بایستی به کمک بخش های خصوصی طرح های سالم سازی را اجرا کنیم.
رئیس گروه معماری و شهرسازی استانداری مازندران با اشاره به اینکه زیرساخت های تمام شهرستانها بررسی شده است گفت: اگر مدیری تولنمند است که مشکلات را حل کند حرفی نداریم وی اگر مدیری توانائی را در خود نمی بیند باید در مورد وی تصمیم گیری شود.
علیپور با بیان اینکه در طرح ساماندهی سواحل 3نوع تیپ تعریف شده است خاطر نشان کرد: طرح ساماندهی در هر 3نوع تیپ مشخص است و مطابق آن سال بعد ساماندهی صورت می گیرد.
وی افزود: اگر شهرستانی بر فرض مثال؛ طرح فریدونکنار در تیپ 2است مطابق آیتم های تیپ 2 بایستی ساماندهی شود.
نظر شما