به گزارش خبرنگار مهر، جواد حسینی صبح یکشنبه در دیدار با اعضای شورای انجمن اولیا و مربیان، کارگروه ماده 18 و نمایندگان معلمان اظهار کرد: این مجلس به صورت مجازی و غیرمجازی اداره خواهد شد.
وی افزود: در پارلمان مجازی با دریافت ایمیلهای معلمان و قراردادن 2 کارشناس برای طبقه بندی آنها و در مجلس غیر مجازی با حضور نمایندگان آنان در سطح مدارس،ادارات و استان،حق استیضاح و سوال به معلمان می دهیم.
حسینی تصریح کرد: باید در هر مدرسه ای اتاق فکر و فعالیت انجمن اولیا و مربیان وجود داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش با تاکید بر این که انجمن اولیا و مربیان یکی از محورهایی است که آموزش و پرورش را از تمرکزگرایی خارج می سازد، اظهار داشت: خوشبختانه پتانسیلهای قانونی نیز برای این نهاد،قرارداده شده است.
حسینی با اشاره به این که در وزارت آموزش و پرورش آدمی با نگاه و فکر مهندسی قراردارد، ابراز داشت: شناخت نهاد تعلیم و تربیت و تشکیل تیمی که 750 مساله و مشکل را احصا کرده ،مایه مباهات و دلگرمی است.
وی تعدیل نیروی انسانی، مدیریت بر منابع،ارتقا مدیریت آموزشگاهی و توسعه مشارکتها را 4 سیاست اصولی سال تحصیلی 93 ،معرفی و گفت:شعار من مدرسه کیفی و مهمترین اصل کیفیت بخشی،دخالت انجمن اولیا و همکاری آنها در مدارس است.
وی ارزشیابی و انتخاب مدیران مدارس از سوی انجمن اولیا رامهم دانست و افزود:محبوبترین و مقبولترین معلمان مدارس بایستی در پست مدیریت قرار گیرند.
وی اذعان داشت: این مدیران می باید،از توان اولیا به بهترین وجه استفاده و مشارکتها را توسعه بخشند.
همین خبر حاکی است: رییس گروه انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیزاز این مدیریت خواست:از توان نماینده معلمان بیش از پیش استفاده شود.
علی اکبر عبدالهی افزود:اختصاص امتیاز در ارزشیابی ویژه مدرسین آموزش خانواده و نگاه خاص به جایگاه انجمن در سطح استان،برگزاری دوره های ضمن خدمت و کارگاههای توانمند سازی برای مدرسین آموزش خانواده ضروری است.
وی تصریح کرد:همکاری و تعامل با سایر ادارات کل و منابع برای برگزاری دوره های آموزش خانواده ویژه خانواده های کارکنان با اختصاص مدرس توسط آموزش و پرورش نیز در توسعه آگاهی خانواده ها بسیار موثر خواهد بود.
وی از مدیر کل خواست، اجرای نرم افزار جامع سرویسهای ایاب ذهاب مدارس را فراگیر سازد.
نظر شما