حافظ باباپور در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در طرح زمستانی امسال 226 دستگاه ماشینآلات سنگین و نیمهسنگین برای طرح زمستانی در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: در این راستا 425 نفر پرسنل راهداری استان از زمان آغاز طرح زمستانی در محورهای مواصلاتی استان و همچنین راههای صعبالعبور مستقر شدهاند تا در مواقع اضطراری به مسافران و خدمات لازم را ارائه دهند.
مدیر کل راه و شهرسازی سازی استان زنجان، از وجود 28 راهدارخانه در گردنههای مواصلاتی استان زنجان خبر داد.
باباپور یادآور شد : در این طرح زمستانی 29 دستگاه نمکپاش مکانیکی در راهداری زنجان و همچنین 36 دستگاه نمکپاش کامیونی و دستی نیز در راهداری استان برای ارائه خدمات وجود دارد.
زنجان 18 نقطه حادثه خیز دارد
وی به تعداد نقاط حادثه خیز درمحورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 18 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی زنجان شناسایی شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان تصریح کرد: تاکنون اقدامات لازم برای رفع 11 نقطه حادثه خیز محورهای مواصلاتی استان زنجان صورت گرفته است.
باباپور گفت: هم اکنون عملیات اجرایی رفع سه نقطه حادثه خیز دیگر در دست اجرا است که برای این سه نقطه حادثه خیز تاکنون 15 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل این نقاط 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی تاکید کرد: برطرف سازی مابقی نقاط حادثه خیز نیازمند تخصیص اعتبار است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان افزود: این اعتبارات از محل اعتبارات ملی تامین می شود.
باباپور گفت: اغلب نقاط حادثه خیز به علت نبود دید مناسب برای رانندگان مشکل ساز بوده و لازمه برطرف سازی آنها تامین روشنایی و یا غیر هم سطح سازی آنها است.
وی ادامه داد: اغلب حوادثی که رخ می دهد در تقاطع های هم سطح است و این سازمان غیر هم سطح سازی این نقاط را در دستور کار خود دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: برخی نقاط نیز وجود دارند که به علت دید کم و تاریکی موجب رخ دادن حادثه می شوند و این اداره کل تامین روشنایی این نقاط را در دستور کار دارد.
وی یادآورشد: اگر اعتبارات برای این سازمان تخصیص یابد سیستم روشنایی همه محورهای مواصلاتی استان عملیاتی می شود.
نظر شما