۳۰ مرداد ۱۳۸۴، ۱۶:۰۱

استاندار تهران:

وبا در تهران كنترل شده است

استاندار تهران گفت: تاكنون شمار مبتلايان به وبا در استان160 نفر گزارش شده كه طي چند روز گذشته اين رقم در حال كاهش بوده و آمارها نشان مي ‌دهد اين بيماري در تهران كنترل شده است.

به گزارش خبرگزاري مهر ، دكترعلي اكبر رحماني در جلسه شوراي سلامت استان تهران در خصوص تلفات بيماري وبا در استان تهران اظهار داشت: دو نفر در اين استان فوت شده ‌اند كه يك نفر آنان بيش از 75 سال سن داشته است.

وي با بيان اينكه بر اساس گزارش كارشناسان، تا سرد شدن هوا، احتمال شيوع بيماري وبا وجود دارد، راهبردها و برنامه‌هاي استان در مقابله با اين بيماري را تشريح كرد.

رحماني ، " ارتقاي سلامت به جاي منع و ترس، همگرايي و همدلي مسئولان استان ، استقرار كارگروه بهداشت و درمان استان به ‌صورت قرارگاهي در استانداري ، فعال شدن فرمانداري هاي استان تهران و ساماندهي آبرساني و كشت " را از راهبردهاي استان تهران برشمرد.

وي با بيان اينكه نظارت بر مواد غذايي و مصرف آب بايد جدي گرفته شود، تصريح كرد: درخصوص آلوده بودن يخ‌هاي موجود در استان، حتي اگر لازم است بايد مردم را از مصرف آب يخ در معابر و اماكن عمومي منع كنيم.

استاندار تهران، "ساماندهي كشت" را مهم توصيف كرد و گفت: با توجه به اينكه بسياري از مزارع استان پاك است، بايد محصولات تضمين شده را از ديگر محصولات كشاورزي آلوده تفكيك كرد.

وي همچنين درباره مشكلات آب، فاضلاب و بهداشت شهرهاي پرديس و بومهن تاكيد كرد: بايد براي رفع اين مشكلات، فعاليت‌ها را سرعت دهيم.

وي با اشاره به عملكرد برخي رسانه‌ها افزود: بعضي از نوشته‌هاي رسانه‌ها تعرض به مجموعه زحمات است و كارهاي انجام شده در كشور با قبل از انقلاب قابل مقايسه نيست و مجموعه تلاش‌هاي انجام شده در استان تهران قابل تقدير است.

کد خبر 220884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha