۱۶ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۱۰

توليد سخت‌افزار قابل حمل سوادآموزي

توليد سخت‌افزار قابل حمل سوادآموزي

رييس سازمان نهضت سوادآموزي كشور از توليد سخت‌افزار قابل حمل براي سوادآموزي خبر داد و گفت: سخت‌افزار قابل حمل سوادآموزي اكنون در يكي از پارك‌هاي علم و فناوري در حال بررسي و شناخت است، افزود: سخت افزار قابل حمل سوادآموزي مي‌تواند در برخي نقاط شهر و معمولا در سنين زير 30 سال استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقرزاده با بیان این مطلب گفت: در حال‌ حاضر اين طرح در مرحله تحقيق قرار دارد و در سال 93 به صورت آزمايشي در يك جمعيت 3 هزار نفري اجرا مي‌شود و اگر نتيجه‌ آن مطلوب بود، طرح فراگير مي‌شود.

وي با تاكيد بر اينكه در هنگام انقلاب ميزان باسودان كشور 47 درصد بود اما امروزه اين آمار به 85 درصد رسيده است ، افزود: در زمان انقلاب اسلامي 48 درصد گروه سني زير 50 سال باسواد بودند اما اكنون 93 درصد اين افراد باسواد هستند .

باقرزاده ، اختلاف با سوادي در زنان و مردان از 39 درصد به 8 درصد رسيده است ، اظهار كرد: تفاوت درصد باسوادي در نقاط شهري و روستايي از 26 درصد به 3.5 درصد كاهش يافته است.

رييس سازمان نهضت سوادآموزي كشور درخصوص طرح خودآموز يادآور شد: براي افراد سوادآموز مشوق‌هايي به خصوص در مناطق روستايي در نظر گرفته شده تا رغبت بيشتري براي ادامه تحصيل داشته باشند.

باقرزاده بيان كرد: در طرح خودآموز هزينه‌اي كه براي تحصيل فرد در مراكز سوادآموزي در نظر گرفته مي‌شود، به خود فرد پرداخت شده و پس از يادگيري خواندن و نوشتن توسط آزموني از باسوادي او اطمينان حاصل مي‌شود.

وي اظهار كرد: نصف بي‌سوادان را اولياي دانش‌آموزان تشكيل مي‌دهند يعني 50 درصد بي‌سوادان 10 تا 49 سال حداقل يك كودك در آموزش و پرورش دارند اما خود اوليا بي‌سواد هستند.

باقرزاده با بيان اينكه مدرسه محور اجراي برنامه هاي سواد آموزي است ، افزود: مدرسه كانون اصلي هدايت و آموزش است و بايد امكانات و شرايط سوادآموزي در همه مدارس فراهم شود.

کد خبر 2208880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha