به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی عصر دوشنبه در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان در محل سالن جلسات استانداری لرستان با بیان اینکه تکدی گری یک پدیده شوم اجتماعی است اظهار داشت: تکدی گری اثرات بسیار نا مطلوبی در جامعه به جای می گذارد.
وی با بیان اینکه تکدی گری منظر اجتماعی را بسیار زشت جلوه می دهد افزود: این امر تبعات عمیقی بر لایه های مختلف اجتماعی بر جای می گذارد.
شاهرخی با اشاره به عدم اشتیاق به کار کافی مدیران عضو کارگروه ساماندهی متکدیان عنوان کرد: نا امیدی از نتیجه بخش بودن کارها این معضل را در جامعه گسترده تر می کند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه با توجه به سابقه کار و فواصل برگزاری این جلسه اقدامات صورت گرفته در زمینه ساماندهی متکدیان نامطلوب بوده است عنوان کرد: این عملکرد نامطلوب ناشی از وجود این روحیه بین مدیران عضو این کارگروه است.
شاهرخی با تاکید بر اینکه حرکت جدی باید از سوی مدیران عضو کارگروه در این زمینه صورت گیرد افزود: اینکه هر چند ماه یک بار دور هم جمع شویم و در زمینه وظایف خود رفع مسئولیت کنیم وضعیت در این زمینه بدتر می شود.
وی با بیان اینکه صورت مسئله در این زمینه مشخص و روشن است افزود: معضل تکدی گری دلایل مختلفی مانند مشکلات اقتصادی، فرهنگی و یا مشکلات ناشی از بزه اجتماعی دارد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه پدیده تکدی گری واقعیتی تلخ و آزار دهنده برای مردم است عنوان کرد: ما برخی مواقع صحنه هایی از تکدی گری می بینیم که بسیار زشت و غیر قابل قبول است.
شاهرخی با بیان اینکه این امر ما را مکلف می کند که در این زمینه جدیت بیشتری داشته باشیم افزود: در این زمینه طرحی در کارگروه ساماندهی متکدیان استان برای افزایش مراکز نگهداری متکدیان، تجهیزات، امکانات و اقدامات کارشناسی در این زمینه باید تدوین شود.
وی با تاکید بر اینکه این طرح باید مدون، حساب شده و کارشناسی باشد افزود: می توان بعد از تصویب این طرح در کارگروه آن را به شورای برنامه ریزی استان برای تامین اعتبار ارسال کنیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان همچنین بر ضرورت فعال شدن ستادهای مبارزه با پدیده تکدی گری در شهرستانهای مختلف استان به خصوص خرم آباد و بروجرد تاکید کرد و گفت: همچنین باید مرکز نگهداری از متکدیان شهرستان بروجرد نیز راه اندازی شود.
نظر شما