به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش پاياننامه 14 اثر با هم رقابت مي کنند که از اين تعداد 3 اثر به دانشجويان رشته موسيقي در تهران تعلق دارد و 11 پايان نامه از آثار دانشجويان شهرستاني است.
بخش پاياننامه به همراه بخش آهنگسازي از بيست و هفتمين دوره، به جشنواره موسيقي فجر اضافه شده و برگزيدگان اين بخش به انتخاب هيات داوران در روز اختتاميه معرفي ميشوند.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر24 بهمن تا یکم اسفند به دبیری حسن ریاحی برگزار میشود.
حضور 6 گروه موسيقي آواز جمعي به بخش رقابتی جشنواره موسیقی فجر
هيات انتخاب بيست و نهمين دوره جشنواره موسيقي فجر، 6 گروه را براي حضور در بخش رقابتي آواز جمعي معرفي کردند.
پس از بازبینی هیات انتخاب این دوره از جشنواره يک گروه آواز جمعي از تهران و 8 گروه از شهرستانها به جشنواره راه پیدا کردند.
در بخش رقابتی جشنواره بیست و نهم و در شاخه آواز جمعي، گروههاي "کر صمات" به رهبري آزاده عظيمي از شيراز، "کر آرارات" به رهبري آراکس خاچطوريان از تهران، "کر انجمن موسيقي خراسان رضوي (صبا)" به رهبري نويد ابيضي و سرپرستي محمد يوسفي از مشهد، "گروه آوازي سونات" به رهبري محسن بافنده از ساري، "کر آريا" به رهبري آربي بابوميان از اصفهان، "کر آداک" به رهبري آبوذر اسماعيلي ثالث از گرگان در حضور هیات داوران اجرا ميکنند.
زمان و مکان اجرای این گروهها به زودی از سوی ستاد برگزاری جشنواره اعلام خواهد شد.
در مرحله اول 13 گروه شامل 5 گروه تهرانی و 8 گروه شهرستانی در شاخه موسیقی آواز جمعي برای حضور در جشنواره بیست و نهم اعلام حضور کرده بودند که بعد از بازبینی هیات انتخاب شش گروه به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر 24 بهمن تا یکم اسفند به دبیری حسن ریاحی برگزار میشود.
نظر شما