۲۱ دی ۱۳۹۲، ۶:۵۸

گزارش خبری/

مشکلات متعدد روستای بشیرآباد دشتستان نیازمند توجه مسئولان/ نیازهای روستاها رفع شود

مشکلات متعدد روستای بشیرآباد دشتستان نیازمند توجه مسئولان/ نیازهای روستاها رفع شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: روستای بشیر‌آباد از توابع شهرستان دشتستان مشکلات بسیار زیادی دارد که مردم و مسئولان این روستار خواستار تلاش مسئولان برای رفع این مشکلات و تامین نیازهای این روستا شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، روستاهای بسیار زیادی در کشور هستند که به علت کم‌توجهی مسئولان، روز به روز از تعداد ساکنان آن کاسته می‌شود و بسیاری از مردم این روستاها به علت این کم‌توجهی‌ها از روستای خود خارج و در شهرها ساکن می‌شوند.

نقش بسیار مهم روستاها بر هیچ‌کس پوشیده نیست و می‌طلبد که مسئولان نیز با توجه ویژه به شرایط این روستاها در راستای توسعه روستاها و استقرار امکانات مورد نیاز روستائیان همت بگمارند تا روستائیان با اشتیاق بیشتری در روستای خود حضور داشته باشند و به تولید ادامه دهند.

روستای بشیرآباد یکی از روستاهای بخش سعدآباد شهرستان دشتستان است که شغل اغلب مردم این روستا فعالیت در عرصه نخل‌داری است و در کار تولید خرما نقش بسیار مهمی دارند. عدم توسعه زیرساخت‌ها در این روستاها باعث مشکلات زیادی برای مردم این روستا شده است.

مشکلات روستای بشیرآباد را می‌توان در بخش کشاورزی و جاده‌های بین مزارع، عدم توسعه زیرساخت‌های ورزشی و فرهنگی و مشکلات مسکن و آب و برق و راه در برخی از بخش‌های این روستا عنوان کرد.

احداث خانه قرآن وکتابخانه، تاسیس سالن ورزشی، رسیدگی به کانون فرهنگی مسجد و پایگاه مقاومت بسیج از نیازهای جدی جوانان ونوجوانان است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد.

به منظور بررسی مشکلات مردم روستای بشیرآباد، جمعه‌شب نشستی با حضور مسئولان شهرستان دشتستان و مردم و مسئولان این روستا برگزار شد و مردم و مسئولان بشیرآباد مشکلات را بیان کردند و مسئولان مربوطه نیز پاسخگوی این مشکلات بودند.

لزوم تاسیس سالن ورزشی و رسیدگی به کانون فرهنگی مسجد بشیرآباد

رئیس شورای اسلامی روستای بشیرآباد با تشریح برخی از مشکلات این روستا اظهار داشت: شغل اغلب ساکنان این روستا کشاورزی است و بیش از یک‌صد هزار اصله نخل در این روستا وجود دارد و لازم است که مشکلات کشاورزان روستا با جدیت مورد توجه قرار بگیرد.

حسن شبان در ادامه به مشکلات گلزار شهدای این روستا اشاره کرد و بیان داشت: از مهمترین مشکلات گلزار شهدا می‌توان به آب و برق روستا اشاره کرد و افزود: خانواده‌های شهدا از ارزش بسیار بالایی برخوردار هستند و باید مورد توجه قرار بگیرند.

وی در ادامه به برخی از کمبودها در این روستا اشاره کرد و ادامه داد: احداث خانه قرآن و کتابخانه، تاسیس سالن ورزشی، رسیدگی به کانون فرهنگی مسجد و پایگاه مقاومت بسیج از نیازهای جدی جوانان ونوجوانان است

رئیس شورای اسلامی روستای بشیرآباد به مشکلات ایجاد شده برای واحدهای مسکونی این روستا در زلزله و سیلاب اخیر شهرستان دشتستان اشاره کرد و افزود: از بنیادمسکن انقلاب اسلامی تقاضا داریم هرچه سریعتر نسبت به بازدیدکارشناسان اقدام کنند.

مدرسه قدیمی بشیرآباد مخروبه است/ لزوم احداث بنای جدید برای مدرسه

دهیار روستای بشیرآباد نیز با اشاره به برخی از مشکلات این روستا اظهار داشت: طرح هادی روستا از سوی بنیادمسکن انقلاب اسلامی اجراشده است که این طرح درقسمت هایی به‌طور مطلوب و در بخش‌هایی نیز مشکلاتی برای مردم حاشیه خیابان ایجاد کرده است.

علی باغچه‌بان به مشکلات این روستا در زمان بارندگی و آبگرفتگی معابر اشاره کرد و بیان داشت: کانال‌های دفع آب‌های سطحی در معابر روستا باید سریع‌تر تکمیل شود تا درهنگام بارندگی‌های بعدی شاهد مشکلات قبلی نباشیم.

وی با تقدیر از حضور مکرر نماینده دشتستان در این روستا و بررسی مشکلات و نیازهای این روستا، اضافه کرد: خدمات بسیار زیادی در روستا صورت گرفته است ولی انتظار داریم که مسئولان توجهات بیشتری به روستا داشته باشند.

دهیار روستای بشیرآباد در ادامه با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای موضوع آب بهای نخیلات افزود: نماینده دشتستان تلاش‌های بسیار زیادی به منظور تخصیص بودجه وشروع به کار سد دالکی داشته است که امیدواریم شاهد بکارگیری جوانان روستاهای همجوار در پروژه اجرای سد دالکی باشیم.

وی ادامه داد: تعمیر مدرسه قدیمی بشیرآباد که ازسوی کارشناسان به عنوان مخروبه اعلام شده است از درخواست‌های جدی دانش آموزان و والدین آنها است و ما انتظار احداث بنای جدیدی را داریم.

در صورت اهدای فضای مسقف توسط مردم کتابخانه روستا را افتتاح می‌کنیم

بخشدار سعدآباد نیز با اشاره به حضور مسئولان دستگاه‌های مختلف در بین مردم و حضور در روستاها و شهرها، بیان داشت: طی سال‌های اخیر شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم که باید این کارها ادامه داشته باشد و مسئولان با حضوردر روستاها با مشکلات آنها از نزدیک آشنا شوند.

عبدالرحیم افروغ با اشاره به مشکلات مطرح شده در مورد مدرسه روستای بشیرآباد، بیان داشت: مدرسه بشیرآباد در طرح نوسازی مدارس گنجانده شده است و در صورت تامین اعتبارات تخریب و بازسازی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه احداث کتابخانه نیازمند همکاری اهالی است، افزود: در صورتی که فضای مسقفی با حداقل 100متر زیربنا توسط مردم اهدا شود، قول می‌دهیم تا هفته آینده کتابخانه‌ای در آنجا افتتاح کنیم.

افروغ افزود: مشکلاتی در روستای بشیرآباد وجود دارد که درگذشته برای اجرای برخی از طرح‌ها پیگیری‌هایی صورت داده ایم و برخی دیگر نیز نیازمند همت مسئولان مختلف و تصویب اعتبارات استانی و ملی هستند.

آمادگی کامل برای اجرای ادامه طرح هادی را داریم

 معاون بنیادمسکن انقلاب اسلامی شهرستان دشتستان با تشریح نحوه اجرای طرح هادی روستای بشیرآباد گفت: فازهای بعدی طرح هادی بشیرآباد را بطور اولویت دار به کمیته برنامه ریزی شهرستان پیشنهاد داده ایم و دراین کمیته گنجانده شده است.

کرمی تصریح کرد: درصورت تامین اعتبارات آمادگی کامل برای اجرای ادامه طرح هادی را داریم.

وی توضیحاتی درخصوص بازدید کارشناسان از منازل آسیب دیده دراثر زلزله به مردم ارائه کرد.

معاون بنیادمسکن دشتستان اذعان داشت: ضمانت زنجیره ای برای دریافت کنندگان تسهیلات ساخت مسکن در دستورکار دولت قراردارد و سعی داریم بانک ها را در اجرای آن متقاعد کنیم.

ساخت سالن ورزشی و چمن مصنوعی در روستا مقدور نیست

رئیس اداره ورزش وجوانان گفت: ساخت سالن ورزشی با هزینه هشت میلیاردریالی یا زمین چمن مصنوعی با اعتبار دو میلیارد ریال در شرایط فعلی مقدور نیست اما درصورت تامین زمین وآسفالت کردن آن توسط شورای اسلامی، حاضر به حصارکشی و تجهیز آن هستیم.

علی حاجیانی افزود: سرمایه گذاران نیز می توانند با حمایت وتسهیلات اداره ورزش وجوانان اقدام به تاسیس سالن های چندمنظوره و درآمد زایی کنند.

معاون راه وشهرسازی شهرستان دشتستان نیز توضیحاتی درخصوص وضعیت راه ها، احداث جاده جدید بشیرآباد به وحدتیه و میدان ورودی روستا ارائه کرد و قول داد پیگیری های لازم برای گنجاندن در کمیته برنامه ریزی و اجرای آنها در آینده نزدیک انجام شود.

اعطای تسهیلات مختلف به کشاورزان ودامدارن/ مدرسه بشیرآباد در طرح نوسازی  

مدیر جهادکشاورزی شهرستان دشتستان به تشریح اقدامات انجام گرفته در سال های اخیر و خدمات ارائه شده به نخلداران پرداخت.

حسین قیصری اذعان داشت: در سال 89 تعداد 15 پیمانکار درحال اجرای کانال های آبیاری وزهکشی نخیلات بوده اند و سایرکانال ها جزو اولویت وپیشنهادات ما است که درصورت تخصیص اعتبار، اجرای آن را آغاز خواهیم کرد.

وی برای طرح‌های حمایتی و اعطای تسهیلات مختلف به کشاورزان و دامدارن اعلام آمادگی کرد و از کشاورزان خواست نسبت به احداث صنایع تبدیلی خرما اقدام کنند.

عباسی معاون آموزش و پرورش شهرستان دشتستان نیز توضیحات دیگری در خصوص تجهیزات و بناهای مدارس ارائه کرد و اظهارداشت: مدرسه بشیرآباد در طرح نوسازی مدارس گنجانده شده است ودرصورت تامین اعتبارات تخریب و بازسازی خواهدشد.

سالن ورزشی برای روستای بشیرآباد و سه روستای همجوار احداث شود

نماینده مردم دشتستان درمجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم تلاش برای رفع مشکلات روستاها، بیان داشت: نوع مسئولیت تفاوتی ندارد ولی در هر مسئولیتی هستیم باید برای مردم تلاش کنیم و رفع نیازها و برطرف کردن مشکلات انها را در دستور کار قرار دهیم.

حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی‌نژاد با تاکید بر لزوم ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما در شهرستان دشتستان، اضافه کرد: صنایع تبدیلی خرما به راحتی در غرب وشمال غربی کشور راه اندازی می‌شود ولی در استان بوشهر چنین صنایعی تاکنون وجود نداشته است که درک این موضوع خیلی سخت است.

وی با اشاره به برخی از مشکلات سرمایه‌گذاران برای حضور در استان بوشهر، ادامه داد: به علت برخی تنگ‌نظری‌ها و دوندگی‌های غیرلازم بین ادارات و بانک‌ها در استان بوشهر باعث می‌شود تا سرمایه‌گذاران از سرمایه گذاری منصرف می شوند.

 نماینده مردم دشتستان درمجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تلاش‌هایی برای احداث شهرک صنعتی خرما و مهیاکردن زیرساخت‌های آن انجام داده ایم، تصریح کرد: اگر این شهرک راه اندازی شود باید مردم درآن سرمایه گذاری کنند و به دلیل ترس برخی ادارات از عدم مشارکت مردم و به هدررفتن هزینه ها، راه اندازی آن تاکنون به تاخیر افتاده است.

وی در مورد درخواست‌های مختلف مردم و مسئولان روستای بشیرآباد گفت: مسئولان اجرایی درباره حوزه تخصصی کاری خود توضیحاتی خواهند داد و انتظار داریم نهایت تلاش و توجه رابرای رفع مشکلات به عمل آورند؛ بنده نیز به عنوان پیگیری کننده، قانون گذار و ناظر به وظایف خود عمل خواهم کرد.

موسوی نژاد درخصوص احداث سالن ورزشی با اشاره به پیگیری های قبلی و نشست های متعدد با وزیر ومسئولان ورزشی گفت: اولویت بندی احداث سالن‌های ورزشی براساس جمعیت روستاها است که تاکنون شامل روستای بشیرآباد نشده است.

وی افزود: پیشنهاد ما این بوده که سالنی به طور مشترک برای روستای بشیرآباد و سه روستای همجوار احداث شود تا جوانان و ورزشکاران پر شور ونشاط منطقه از آن استفاده کنند.

کد خبر 2211639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha