به گزارش خبرنگار مهر، محمد موسی زاده ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرداریها و شورای شهر مهم ترین نهاد کشوری در امر مناسب سازی معابر هستند افزود: مناسبسازی شهری برای استفاده افراد کمتوان علیرغم دارا بودن مصوبه قانونی نیاز به الزام اجرایی دارد.
وی ادامه داد: تردد آسان و بدون مانع برای این افراد هدف عمده مناسبسازی شهری است که در سازمان بهزیستی به لحاظ جایگاه قانونی که در احقاق حقوق معلولان داریم و به استفاده ماده 10 آییننامه اجرایی ماده 2 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان موظف به گزارشگیری مناسبسازی شهری را به صورت سالانه از دستگاههای اجرایی اخذ هستیم تا پس از تنظیم به هیئت وزیران ارایه دهیم.
موسی زاده با بیان اینکه مناسب سازی شهری جامع شمول بوده و کاربرد استفاده از آن برای همه آحاد مردم در جامعه است افزود: افراد جامعه اعم از معلولان، سالمندان، زنان باردار، کودکان و برخی از افرادی که در مقاطعی دچار بیماری شده و از نظر تردد با مشکل مواجه می شوند نیازمند مناسب سازی شهر هستند.
کارشناس دبیرخانه ستاد مناسب سازی معابر کشور در ادامه با اشاره به برگزاری جلسه مناسبسازی معابر شهری جهت تسهیل رفت و آمد معلولان در سطح شهر، افزود: این جلسه برای آموزش و توجیح دستگاهها می باشد که امسال برای اولین بار اجرا می شود
موسی زاده در خصوص وضعیت مناسب سازی معابر بیان داشت : پروژه ارزیابی ها با تهیه پرسشنامه در بین 21 دستگاه اجرایی به صورت مستقیم یا زمینه و بستر مناسب را فراهم می کنند .
کارشناس دبیرخانه ستاد مناسب سازی معابر کشور د گفت : فاز اول این پروژه دی ماه امسال در سطح کشور آغاز و تا پایان بهمن ماه توزیع و جمع آوری می شود و سه ماه اول سال آینده گزارشها را ارائه می دهیم فاز دوم این پروژه نیمه دوم سال آینده برای همه دستگاههای کشور اجرا می شود
موسی زاده افزود: در پایان پروژه می توانیم عملکرد دستگاهها را درخصوص مناسب سازی معابر ارزیابی کنیم و بتوانیم مقایسه ای بین دستگاهها و استانها با یکدیگر انجام دهیم .
وی با اشاره به دو رویکرد مهم بیان داشت دو رویکرد مهم در خصوص این امر این است که هر آنچه طراحی و احداث صورت می گیرد باید منماسب سازی شود و ساختمانهایی که وجود دارند باید مناسب سازی شوند تا قابل دسترسی معلولین باشند .
نظر شما