۲۱ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۲۵

علم الهدی:

فضای رسانه ای امروز به عرصه دفاع مقدس تبدیل شده است/ لزوم حمایت بسیج از حیثیت مدافعان نظام

فضای رسانه ای امروز به عرصه دفاع مقدس تبدیل شده است/ لزوم حمایت بسیج از حیثیت مدافعان نظام

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در حال حاضر عرصه دفاع مقدس در کشور ما فضای رسانه ای است و خبرنگاران و فعالان فضای مجازی و مطبوعات که در این میدان فعالیت می کنند رزمندگان میدان جنگ نرم محسوب می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر شنبه در دیدار با فعالان بسیج رسانه خراسان رضوی و مدیران رسانه های این استان به مناسبت سالروز تشکیل بسیج رسانه در سالروز شهادت غلامرضا رهبر با بیان اینکه بسیج یک نهاد پربرکت است که در تمام صنوف و حرفه ها حضور دارد و  موجب حفظ و تقویت پایه های نظام می شود اظهارکرد: تحت عنوان بسیج افراد متدین و انگیزه دار رسانه ای دور هم جمع می شوند و این نیروهای دغدغه دار در بستر بسیج هماهنگ با یکدیگر مسئولیت اجتماعی و حرفه ای خود را نسبت به نظام انجام می دهند.

وی با تاکید بر لزوم شناخت  بسیج به ویژه بسیج رسانه  به عنوان نهادی که نیروهای انقلابی در آن در مسیر تداوم انقلاب گام برمی دارند افزود: بسیج متشکل از نیروهای با انگیزه و دلسوز انقلابی است و نباید با بسیج برخورد صنفی شود.

جنگ نظامی جای خود را به نبرد رسانه ای داده است

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری درباره تمامی ابعاد چه از نظر شناخت موقعیت و چه راهکارهای عملی برای فعالیت رسانه ای رهنمودهای جامعی را در این زمینه داشته اند و کمتر سخنرانی از ایشان دیده ام که فاقد ارائه راهبرد خاصی به اهالی رسانه در این رابطه باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه در رسانه چند مبحث مهم وجود دارد که یکی از آنها جبهه پدافند در رسانه است افزود: امروز میدان نبرد به فضای رسانه ای کشیده شده و جنگ‌های نظامی بایکوت شده و در هر جایی هم که برخی در دنیا از آن استفاده می کنند تنها موجبات  خراب تر شدن اوضاع  را فراهم کرده اند و در این راستا دیگر بکارگیری اسلحه و جنگ سخت کاربردی ندارد و آنچه  مورد استفاده قرار می گیرد فعالیت در جبهه پدافند رسانه است.

بسیج پیگیر پدافند در رسانه باشد

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه در حال حاضر ایران در میدان جنگ رسانه ای مورد تهاجم قرار گرفته افزود: همه دنیا در میدان رسانه به سرما ریختند و در این اوضاع اولویت اول  حفظ جبهه پدافند رسانه است و آنچه بسیج رسانه باید پیگیری کند پدافند  با رسانه در مقابل تهاجم دشمنان است.

وی با اشاره به اینکه دولت وقت با شعار اعتدال به صحنه آمده است افزود: اعتدال باید در مدیریت باشد، معنای اعتدال این نبود که  جبهبه پدافند را کنار بگذاریم و هر کسی  در این زمینه کار کرد به دفاع پرداخت متهم به افراطی گری و تندروی شود.

جبهه پدافند رسانه تحت عنوان اعتدال تضعیف نشود

وی با تاکید بر اینکه قرار نیست در کشور تحت عنوان اعتدال، جبهه پدافند رسانه تضعیف شود افزود: بنده به آقای رئیس‌جمهور  پیغام دادم که " شما خودتان در سالهای جنگ فرمانده پدافند بودید اگر دشمن گلوله توپ می فرستاد شما صبر می‌کردید و اقدامی انجام نمی دادید"، نباید رسانه ای  که می خواهد در جبهه پدافند در مقابل دشمن ایستادگی کرده و از ارزش های اسلام دفاع کند تند رو شناخته شده و  بایکوت شود اینجاست که بسیج باید از این رسانه ها و اشخاصی که در زمینه دفاع از نظام وارد میدان شده اند حمایت کند.

بسیج از حیثیت افراد در تهاجم رسانه ای دشمنان دفاع کند

وی ادامه داد: اگر در برابر دشمن جبهه پدافند را از دست بدهیم چه چیزی برای دفاع خواهیم داشت بسیج رسانه باید بایستد و از حیثیت اسلام و کسانی که در این رابطه فعالیت می کنند دفاع کند حتما در این مسیر مشکلاتی هم خواهیم داشت اما با روحیه جهادی همه موانع را می توان از پیش پای برداشت درست نظیر آنچه در 8 سال دفاع مقدس شاهد آن بودیم.

وی گفت: همه قدرت‌ها می‌خواهند ما را براندازی کنند و به کمتر از این هم قانع نیستند و ما هم باید دفاع کنیم، و این راستا باید یک جبهه پدافند قوی داشته باشیم، و نباید تحت عنوان اعتدال صداها را خاموش و این جبهه را تضعیف کنیم تا بقیه هم جرات نکنند  به خاطر برچسب افراطی گری که به آنها زده می شود وارد میدان شوند و به نظر می رسد بسیج می‌تواند این موضوع را به راحتی مدیریت کند.

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه بسیج باید با کار فرهنگی مردم را وارد میدان کند افزود:  کار را نمی‌توان با تکیه بر امکانات دولتی پیش برد، باید به دنبال بسیج کردن نیروها بود و نیروهای رزمنده ما همان کسانی هستند که  نرم افزار طراحی می کنند، در سایت ها و فضاهای مجازی فعالیت می کنند و برنامه های فرهنگی می سازند.

امروز عرصه دفاع مقدس در کشور رسانه است

وی عنوان کرد: در حال حاضر عرصه دفاع مقدس در کشور ما عرصه رسانه است و خبرنگاران و فعالان رسانه که در این میدان فعالیت می کنند رزمنده هستند و بسیج رسانه باید در این حیطه پیشقدم باشد با گردهم آوردن نیروهای ارزشی و بسیج کردن امکانات مردمی در خط مقدم این جبهه حرکت کند چرا که مردم به مدیریت بسیج اعتماد دارند و اگر این نهاد را در صف جلوی دفاع از نظام ببینند از آن حمایت می کنند.

رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی نیز در این دیدار ضمن تبریک آغاز دوران امامت و ولایت حضرت مهدی(عج) اظهارکرد: 21 دی ماه سالروز عروج خبرنگار شهید غلامرضا رهبر است که به عنوان سالروز بسیج رسانه نامگذاری شده است.

سرهنگ پاسدار جواد علما اظهارکرد:  در عصر ارتباطات کاربرد  رسانه از مرز ابزار اطلاع رسانی صرف عبور کرده و به یکی از مولفه هایب  اصلی توسعه قدرت مبدل شده است و بر این اسا استکبار جهانی  به وسیله رسانه های دیداری و شنیداری و فضای مجازی برای جلوگیری از گسترش گفتمان انقلاب اسلامی تلاش می کند.

هدف از تشکیل بسیج رسانه تقویت گفتمان مقام معظم رهبری

وی هدف از تشکیل بسیج رسانه را تقویت گفتمان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در جامعه رسانه ای کشور به منظور تحقق آرمان بلند انقلاب دانست و افزود: ساختار  بسیج رسانه مبتنی بر سه وظیفه عمده رسانه ها است که رهبر معظم انقلاب آن را تبیین کرده اند.

وی سه وظیفه رسانه ها را تبادل افکار و آرا در جامعه، اطلاع رسانی صادقانه و شفاف و نقد و نظارت برشمرد و افزود: مهم ترین وظیفه رصد و بررسی تحلیل فضای موجود جامعه در موضوعات مربوطه و آسیب های موجود و ارائه راهکار جهت رسیدن به وضعیت مطلوب است.

سرهنگ علما با بیان اینکه هم کارشناسان و فعالان رسانه ای اعم از شنیداری، دیداری، نوشتاری و فضای مجازی می توانند در بسیج رسانه فعالیت کنند افزود:  تا کنون صاحب نظران و فعالان رسانه ای برای عضویت شناسایی شده و اکثریت ایشان در شورای همفکری قشر شرکت کرده اند.

فصل مشترک بین بسیج و رسانه ارزشی ایجاد همگرایی بین افراد

وی با بیان اینکه خراسان رضوی به عنوان قطب رسانه ای کشور مطرح است افزود: مهم ترین فصل مشترک بین بسیج و رسانه ارزشی را می توان ایجاد همگرایی و هم افزایی بین مردم به ویژه افراد دغدغه مند جامعه به سمت اهداف تبیین شده توسط نظام و رهبری لحاظ کرد.

وی افزود: هنوز تا استفاده  بهینه از توان و ظرفیت رسانه در دوران جنگ نرم فاصله داریم و در همنی راستا پیشنهاد می گردد جلسات ادورای بین مدیران رسانه ای  استان و با حضور امام جمعه، استاندار و مسئولین مربطوه در طی سال برگزار شود تا بتوانیم در جهت استفاده خداکثری از این ظرفیت  بالقوه بهره ببریم.

وی راه اندازی هیات فرهنگی مذهبی فعالان رسانه ای به منظور ایجاد بستر مناسب جهت تعاملات هرچه بیشتر اهالی رسانه، برگزاری مسابقات ورزشی در راستای ایجاد شورو نشاط در بین خبرنگاران ، پیگیری راه اندازی سایت با هدف تسهیل ارتباط فعالان رسانه ای و زمینه سازی جهت برگزاری دوره های اموزشی سواد رسانه ای بین عموم مردم و فعالان ین عرصه را از فعالیت های انجام شده برشمرد.

کد خبر 2212284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha