۲۳ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۱۵

ذاکری:

نحوه تعامل میراث فرهنگی و اوقاف برای مدیریت بقاع میراثی مناسب نیست

نحوه تعامل میراث فرهنگی و اوقاف برای مدیریت بقاع میراثی مناسب نیست

نیشابور- خبرگزاری مهر: سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور از نحوه تعامل تشکیلات میراث فرهنگی در سطوح استانی و شهرستانی با تشکیلات اوقاف در خصوص مدیریت بقاع میراثی انتقاد کرد.

حجت‌الاسلام محمد ذاکری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: اگر بناهای میراثی مرمت نشوند، مخروبه می‌شوند مدت زمان زیادی می‌گذرد تا طرح پیشنهادی رد یا تایید شود و از طرف دیگر هم اعتبار مورد نیاز را تخصیص نمی‌دهند که این سبب نارضایتی زائر می‌شود.

این مقام مسئول محلی ادامه داد: بیش از 20 میلیارد ریال نذورات و هدایای مردمی در سال گذشته به بقاع متبرکه این شهرستان اعطا شد.پ

ذاکری اظهار داشت: با توجه به افزایش برنامه‌های فرهنگی، کمک‌های مردمی به امور فرهنگی و عمرانی افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: 11 میلیارد ریال اعتبارات دولتی برای امور عمرانی بقاع متبرکه شهرستان در سال 91 اختصاص یافت.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور گفت: میزان اعتبار برای ساخت، توسعه و ترمیم فضاهای اقامتی، پذیرایی، پارکینگ، محوطه‌سازی و سرویس‌های بهداشتی بقاع امامزادگان اختصاص یافت.

ذاکری اطلاع داد: از محل درآمدهای بقعه در سال 90، دو میلیارد ریال و در سال 91 یک میلیارد و 800 میلیون ریال برای توسعه عمرانی بقعه هزینه شد.

وی همچنین گفت: مسجد امیرالمومنین(ع) روستای حاجی‌آباد بخش زبرخان در جوار بقعه متبرکه امامزاده یحیی(ع) با اعتبار خیرساز دو میلیارد و 110 میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.

ذاکری افزود: سازنده مسجد خیر نیک‌اندیش مرحوم علی حاجی‌آبادی بود که سال گذشته در سن 95 سالگی فوت کرد و در ورودی مسجد دفن شد که فرزندان ایشان راه پدر را تا اتمام بنا ادامه دادند.

وی اظهار داشت: بعد از مراسم افتتاحیه، خانمی به نام گوهرشاد شمس یک دوم منزلی را وقف کرد تا درآمد حاصل از عوائد این موقوفه صرف ترویج مذهب شیعه جعفری و مستقر شدن یک روحانی در مسجد جامع روستا برای تبلیغ مسائل مذهبی شود.
 

کد خبر 2213426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha