۲۵ دی ۱۳۹۲، ۱۵:۱۸

پورعباس:

75 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار می شوند

75 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار می شوند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: 75 درصد دانشجویان این دانشگاه جذب بازار کار می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر،  عبدالرسول پورعباس ظهر چهار شنبه در جریان دیدار با نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی در رشد و تولید علم در کشور به جایگاه مطلوبی طی سالهای اخیر دست پیدا کرده است.

وی کسب مقام پنجمی کشورمان را در تولید علوم جدید نظیر فناوری نانو را نتیجه جهاد علمی و زحمات جوانان کشور و رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب دانست و تصریح کرد: اگر می خواهیم کشور در مسیر تولید علم گام بردارد باید در تربیت نیروهای توانمند و همچنین توسعه علم و فناوری کاربردی به پیش برویم.

پورعباس ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی نیز پیرو فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب در تربیت نیروهای توانمند گام های مثبتی برداشته تا نیروهای جوان کشور علم را توام با عمل بیاموزند.

وی در ادامه گفت: با فعالیتهای انجام شده در این دانشگاه 800 شغل را در حال حاضر به رشته دانشگاهی تبدیل کرده ایم که این رشته ها در هزار مرکز علمی تخصصی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در حال ارائه به دانشجویان است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه 75 درصد دانشجویان این دانشگاه جذب بازار کار می شوند، عنوان کرد: امید داریم که این آموزش ها در کنار مهارت ها و تجربه هایی که دانشجویان کسب می کنند موجبات پیشرفت کشور را فراهم کند.

پورعباس رشته های مختلف در حوزه کشاورزی، صنعت و معدن، علوم انسانی و تجربی و رشته های ارائه شده در دانشگاه علمی کاربردی معرفی و عنوان کرد: این رشته ها را به صورت تخصصی به دانشجویان آموزش می دهیم و خوشبختانه راندمان تولید ما در اکثر بخش ها افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه فضای آموزش دانشگاه علمی کاربردی کشور به حدود سه میلیون متر مربع افزایش یافته است، گفت: با همکاری مسئولان بخشی از مشاغل محلی استان را در این دانشگاه احیا کرده ایم.

 رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: با توجه به استعدادهای لرستان در بخش های گردشگری، کشاورزی، صنعت و معدن و... باید تلاش کنیم به سمتی پیش برویم که تولیدات کشاورزی استان ارگانیک شود.

وی همچنین با اشاره به قابلیتهای لرستان در زمینه سنگ، عنوان کرد: لرستان در زمینه معادن سنگ پس از استان اصفهان جایگاه دوم کشور را دارد که باید در این حوزه با افزایش بهره وری و کیفیت در صنعت سنگ استان اشتغالزایی را افزایش دهیم.

کد خبر 2215324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha