به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، در اين جلسه رئيس دانشگاه آزاد تهران مركز با اشاره به نقش مهم پژوهش در زندگي اجتماعي گفت: براي ايجاد ميل به توسعه يافتگي بايد از تحقيقات و پژوهش هاي كاربردي بهره مند شويم به همين دليل دانشگاه آزاد تهران مركز سعي دارد با پركردن خلاهاي موجود، بستر لازم براي پژوهش دانشجويان و اساتيد را فراهم آورد.
دكتر مرادي افزود: بايد از اجراي تحقيقات تئوريك و غيركاربردي به شدت پرهيز شود و عمده طرح هاي پژوهشي به سمت عملياتي شدن و كاربردي پيش رود.
وي خاطر نشان كرد: جامعه ما در حال خيز و شتاب از يك شرايط و بافت سنتي به سوي توسعه يافتگي است به همين خاطر براي ايجاد ميل به توسعه يافتگي بايد از تحقيقات و پژوهش هاي كاربردي بهره مند شويم و سطوح عاليه را براي بسترسازي طرح هاي پژوهشي آماده سازيم.
گفتني است، زمان بندي ارزيابي طرح و گزارش هاي دوره اي و نهايي طرح هاي پژوهشي، تصميم گيري در خصوص تفويض اختيار ارزيابي نهايي طرح هاي كمتر از 15 ميليون ريال به واحد هاي جامع، تصميم گيري در خصوص استفاده از فرصت هاي مطالعاتي داخلي و تصميم گيري در خصوص كميته هاي فرعي مرتبط با كميته پژوهشي و شرح وظايف داوران و ناظران طرح هاي پژوهشي محورهايي بود كه در اين نشست مورد بررسي قرار گرفت.
اعلام نتيجه در خصوص احداث پژوهشكده كشاورزي و دامپروري با توجه به واگذاري 4 قطعه زمين از سوي منابع طبيعي و تصميم گيري در خصوص استفاده از استادان رشته زمين شناسي با مدرك تحصيلي فوق ليسانس و حداقل 10 سال سابقه كار آموزشي و پژوهشي به عنوان استاد راهنما و مشاور پايان نامه هاي كارشناسي ارشد از ديگر محورهاي مورد بحث در اين جلسه بود.
نظر شما