به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز جلسه گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، ائمه جمعه، نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شواری اسلامی، فرماندار، رئیس آموزش و پرورش شهریار و جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستانهای قدس، ملارد و رباط کریم در شهریار برگزار شد.
در این مراسم نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، نیروی انسانی را محوز توسعه در تمام جوامع دانست و اظهار داشت: امروز رشد و توسعه همه جانبه کشورهای دنیا از بهداشت و درمان تا صنعت و اقتصاد در گرو تربیت نیروی انسانی کارآمد و تعالی آموزش و پرورش است، با توجه به تجارب کشورهای پیشرفته می توان دریافت که هر کشوری به نیوری انسانی توجه کرد به پیشرفت و توسعه پایدار دست یافت.
یک اداره کل نوسازی پاسخگوی استانی با 12.5 میلیون جمعیت نیست
حسین گروسی عنوان کرد: در فصل جدیدی از کار و تلاش که با روی کارآمدن دولت و نیروهای جدید آغاز شده است، امید میرود با همت مضاعف و تعامل مسئولان و با بهره گیری از توانمندی و استعداد نسل جوان روز به روز گامهای بلندتری در مسیر تعالی و پیشرفت کشور برداشته شود.
این مسئول خطاب به مدیران استانی گفت:با توجه به جمعیت دانش آموزشی و حجم بالای ساخت و ساز مدارس در غرب استان تهران، یک اداره کل توان پاسخگویی به مطالبات و نیازهای استانی با 12.5 میلیون نفر جمعیت را ندارد لذا به منظور اعمال مدیریت بهتر و شایسته تر پیشنهاد تاسیس اداره کل نوسازی غرب استان تهران ارائه شد.
آموزش و پرورش شهریار بزودی به دو ناحیه ارتقا می یابد
وی بیان کرد: این پیشنهاد طی جلساتی با وزیر وقت آموزش و پرورش مطرح شده و مورد موافقت قرار گرفت، امروز نیز از وزیر جدید و مدیران استانی خواستاریم که به این مساله نگاهی ویژه داشته باشند و مسیر را برای تحقق این مهم فراهم سازند.
گروسی همچنین به طرح ارتقای آموزش و پرورش شهریار به دو ناحیه اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر شهریار با دارا بودن 125 هزار دانش آموز که از بسیاری استانهای کشور بیشتر است، با امکانات و تجهیزات یک ناحیه آموزشی اداره می شود لذا طرح ارتقای آموزش و پرورش این شهرستان به دو ناحیه از مدتها پیش ارائه شد و هم اکنون نیز مراحل مقدماتی را طی کرده است و بزودی شاهد اجرایی شدن آن خواهیم بود.
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس ابراز امیدواری کرد: با حمایت مسئولان کشوری و استانی، آموزش و پرورش در تمام نقاط کشور به سوی مدیریت بهتر و کیفی تر پیش رود.
بالندگی تربیتی جامعه نتیجه تعامل پویای شورای آموزش و پرورش است
در ادامه مراسم نیز مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران ضمن گرامیداشت این هفته، اظهار داشت: اساس شکل گیری شورای آموزش و پرورش، مشارکت مردم و دستگاه های اداری و اجرایی در ارتقای شاخصهای تعلیم و تربیت آینده سازان ممکلت است، در واقع می توان مهمترین رسالت این شورا را ایجاد و گسترش فرهنگ توجه به موضوعات تربیتی و علم آموزی برشمرد.
علیرضا کمرئی بیان کرد: شورای آموزش و پرورش باید بتواند زمینه ظهور و بروز مسائل آموزشی و تربیتی نسل آینده را در تمام عرصه های اجتماعی و فرهنگی فراهم آورد و این مهم جز با تعامل و همکاری مستمر و پویای اعضا میسر نخواهد شد.
این مسئول بالندگی و هم افزایی در تصمیم گیریهای تربیتی را نتیجه تعامل پویای اعضای شورا دانست و گفت: امروز فضای جدیدی برای مشارکت و همدلی ایجاد شده است چراکه با تاسی از سیاستگذاری متمرکز دولت در موضوع مشارکت و بهره برداری از ظرفیت قانونی شوراهای آموزش و پرورش، این مهم در بدنه اجرایی جاری شده و انتظار می رود تحولی اساسی در بهره گیری از ظرفیت قانونی شوراها ایجاد شود.
نگاه اعضای شورا معطوف به بررسی مسائل اقتصادی نباشد
وی ادامه داد: بطور قطع در آینده ای نزدیک توجه به شوراهای آموزش و پرورش بسیار بیشتر و دقیقتر از گذشته خواهد بود زیرا همواره توجه به مشارکت باید از سوی مسئولین بالادستی آغاز شود پس از آن به بدنه منتقل شود و خوشبختانه امروز این اتفاق مبارک در کشور افتاده است و قانون شوراها نیز به عنوان یک قانون مترقی، می تواند بستر مناسبی برای مشارکت همه جانبه مردم و مسئولین جامعه در تعلیم و تربیت و تعالی اندیشه آینده سازان فراهم کند.
کمرئی در توصیه ای به دبیران شورا آموزش و پرورش بیان کرد: دبیران موضوع جلسات را طوری بیان کنند که نگاه اعضا به حضور در جلسات شورا معطوف به طرح و بررسی مسائل اقتصادی نباشد، بلکه محور اصلی جلسات شورای آموزش و پرورش باید مسائل فرهنگی، فکری و معنوی تعلی م وتربیت باشد.
تکمیل پروژه های بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت اول است
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران با اشاره به درخواست مسئولین مبنی بر پیگیری تاسیس اداره کل نوسازی غرب استان تهران، متذکر شد: با پیگیریهای صورت گرفته این طرح در دستور کار قرار دارد و در صورت تحقق، به طور قطع تاثیرات بسیار مثبتی خواهد داشت، نگاه به آموزش و پرورش شهرستانهای تهران تخصصی تر شده و برخی از مشکلات که ناشی از ضعف در نگاه یا تامین امکانات است رفع خواهد شد.
این مسئول اضافه کرد: در زمینه پروژه های نیمه تمام آموزشی نیز طی جلسات برگزار شده، مقرر شد پروژه هایی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در اولویت اول قرار گرفته و هرچه سریعتر تکمیل و بهره برداری شوند.
نظر شما