به گزارش خبرنگار مهر، قربان احمدی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه هماهنگي برگزاري نخستين كنگره بينالمللي- تخصصي علوم زمين با محوريت نجات درياچه اروميه، افزود: در كنار راهكارهاي علمي و تخصصي احياي درياچه اروميه بايد راهكارهاي عملياتي و اجرايي همراه با ضمانت اجرا نيز تبيين و مشخص شوند.
وی نجات درياچه اروميه را نيازمند مشاركت دولت، بخش خصوصي، مردم و رسانه ها دانست و با اشاره به اینکه باید در مسير تحقق احياي درياچه اروميه همه دست به دست هم دهند، اظهار داشت:دولت تدبير و اميد با رويكردي جديد و برگرفته از مديريت دانش محور و اصولي و با اتخاذ نگاهي متفاوت نسبت به موضوع درياچه اروميه، تمام تلاش خود را براي نجات اين درياچه بكار ميگيرد.
مدیر کل حوزه استاندار آذربایجان غربی ضمن تاکید بر اینکه نجات درياچه اروميه تنها بر عهده يك استان يا منطقه نيست بلكه براي رفع اين بحران بايد از ظرفيت هاي ملي و حتي فراملي نيز استفاده شود، ادامه داد: تبيين و ارائه نتايج كنفرانس نجات درياچه اروميه از طريق مستندسازي نیز ضروری است.
احمدی یادآور شد: از مركز صدا و سيماي استان انتظار ميرود ضمن پوشش خبري كنفرانس بين المللي نجات درياچه اروميه، براي معرفي و ارائه نتايج كنفرانس و اهميت توجه به وضعيت فعلي درياچه اروميه در سطح ملي نيز اقدامات لازم را انجام دهد.
دبير علمي كنگره بين المللي تخصصي علوم زمين با محوريت درياچه اروميه نیز در این جلسه، گفت: نخستين كنگره بينالمللي- تخصصي علوم زمين با محوريت نجات درياچه اروميه از 27 الي 30 بهمن ماه در دانشگاه اروميه برگزار می شود.
ناصر آق ادامه داد: اين كنگره با همکاری سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و دانشگاه ارومیه با عنوان "نجات دریاچه ارومیه" برگزار و در آن متخصصین و افراد صاحب نظر از سراسر دنیا و همچنين مسئولان كشوري و استاني حضور خواهند داشت.
وی اضافه كرد: استفاده از دانش و تجربه و ارائه مقالات علمی، بهرهگيري از دیدگاههای تخصصی و طرحهای اجرایی و یافتن راهکارهای عملی برای خروج از بحران و مدیریت بهینه دریاچه ارومیه از اهداف اصلي برگزاري اين همايش است.
نظر شما