به گزارش خبرنگار مهر، احد جودی ظهر چهارشنبه در سومین همایش مهندسی فرهنگ نام گزینی که در اداره کل ثبت احوال استان کرمانشاه برگزار شد، به 10 اسم پرمخاطب استان کرمانشاه طی پنج سال اخیر اشاره و اظهار داشت: امیرعلی با چهار هزار و 917 مورد فراوانی و فاطمه با چهار هزار و 259 مورد بیشترین اسامی دختران و پسران را به خود اختصاص داده اند.
وی اظهار داشت: در میان اسامی پسران نیز امیرعلی با چهار هزار و 917 مورد فراوانی، محمد با سه هزار و 416 مورد، امیر حسین با سه هزار و 110 مورد، محمد طاها با دو هزار و 829 مورد، علی با دو هزار و 816 مورد، امیر رضا با دو هزار و 529 مورد، امیر محمد با دو هزار و 397 مورد، حسین با دو هزار و 17 مورد، ابوالفضل با هزار و 980 نفر و پارسا با یک هزار و 867 نفر مورد بیشترین فراوانی را داشته اند.
جودی خاطرنشان کرد: نام های فاطمه با چهار هزار و 259 مورد فراوانی، ستایش با سه هزار و 588 مورد، زهرا با سه هزار و 191 مورد، هستی با دو هزار و 285 مورد، سارینا با یک هزار و 601 مورد، مریم با یک هزار و 567 مورد، باران با یک هزار و 256 مورد ، عسل با یک هزار و 245 نفر، آتنا با یک هزار و 145 نفر و زینب با یک هزار و 97 مورد فروانی در صدر نام های دختران کرمانشاهی قرار داشته اند.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه در ادامه از ورود نام ها و اسامی غربی به کشور خبر داد و گفت: تا دو سال پیش حدود 90 درصد اسامی کودکان ایرانی را نام های مذهبی تشکیل می دادند و 10 درصد باقیمانده یز عمدتا اسامی اصیل ایرانی بودند اما در این دو سال این رقم به کمتر از 80 درصد رسیده است.
جودی ضمن هشدار نسبت به ورود اسامی غربی به کشور گفت: اگر برای حل این معضل چاره اساسی اندیشیده نشود کشور به بحرانی نظیر کاهش جمعیت و نرخ موالید دچار می شود.
وی اظهار داشت: در ابتدا نسبت به کاهش نرخ جمعیت توجه چندانی صورت نمی گرفت اما کاهش سالانه رشد جمعیت امروز نگرانی های جدی را ایجاد کرده است و در همین استان کرمانشاه نیز نرخ رشد سالانه جمعیت کمتر از یک درصد است.
جودی در پایان گفت: برای اسامی و نام های غربی نیز باید هرچه سریعتر چاره اندیشی کرد تا به معظلات قبلی گرفتار نشویم.
نظر شما