۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۱۱

با مهم دانستن نقش مصر و مبارك در تحقق عقب نشيني اسرائيل از غزه ؛

ابومازن طرح تخليه غزه را با مبارك بررسي كرد

رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين امروز در ديدار با حسني مبارك رئيس جمهوري مصر در قاهره درباره تحولات مناطق اشغالي بويژه مساله تخليه شهرك هاي صهيونيست نشين در نوار غزه به بحث و تبادل نظرپرداخت.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري كويت، ابومازن در ديدار با حسني مبارك آخرين تحولات مناطق اشغالي بويژه موضوع  تخليه 21 شهرك يهودي نشين در نوار غزه و 4 شهرك پراكنده در شمال كرانه باختري را بررسي كرد.

ابومازن تخليه شهرك ها را آغازي براي پايان اشغالگري اسرائيل در مناطق فلسطيني قلمداد كرد و يكي از علل اين امر را به نقش مصر و بويژه حسني مبارك رئيس جمهوري اين كشور نسبت داد كه به گفته وي  از هيچ تلاشي براي حمايت از مذاكره كنندگان فلسطيني و حفظ حقوق فلسطينيان فروگذار نكرد.

وي گفت : هماهنگي وارتباط ميان مصر و فلسطين استمرار خواهد يافت و ديدارهاي متقابل و هماهنگي در همه مسائل ادامه خواهد داشت .

رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين بر باز شدن مرزهاي فلسطين با مصر بدون هرگونه موانعي تاكيد كرد.

انتظار مي رود ابومازن با عمروموسي دبيركل اتحاديه عرب هم با توجه به نزديكي  نشست وزيران امور خارجه اتحاديه عرب در قاهره كه اوايل ماه آينده برگزار مي شود، ديدار كند وتحولات اخير مناطق فلسطيني را با وي در ميان بگذارد.

کد خبر 221974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha